Νίκος Βουρλιώτης για JUNIOR MUSIC STARS:«Όταν η διευθύντρια προγράμματος του Σκάι,μου πρότεινε...»

0


«Η μουσική και οι μουσικοί πρέπει να βρίσκονται σε βασιλικό θρόνο και όχι στο σκαμπό. Σήμερα, δυστυχώς, δεν υπάρχει δισκογραφία. Γιατί κανείς δεν αγοράζει cd. Όλοι κατεβάζουν δωρεάν τραγούδια από το διαδίκτυο, λες και η μουσική, ο στίχος, η ερμηνεία δεν αποτελούν εργασία. Τα κέντρα διασκέδασης λειτουργούν Παρασκευή και Σάββατο μέσα στην κρίση, όταν στην Κατοχή άκουγες τον Τσιτσάνη όλη την εβδομάδα, πίνοντας ένα ποτηράκι κρασάκι. Τώρα θα πρέπει να χαλάσεις αρκετά ευρώ για μια αμφιβόλου ποιότητας διασκέδαση».

Δεν διστάζει να μιλήσει έξω από τα δόντια ο Νίκος Βουρλιώτης για την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό πεντάγραμμο. Αφορμή για την ουσιαστική συζήτησή μας είναι η εξαιρετική παρουσία του στο παιδικό τάλεντ σόου του Σκάι ,«Junior Music Stars», που προβάλλεται κάθε Παρασκευή στις 22.15.

«Με τη μουσική έχω μεγάλο πάθος. Από την κλασική μέχρι τη ροκ, την παραδοσιακή, την ποπ. Το πρώτο δισκοπωλείο, Metropolis, που δημιουργήθηκε στην Πανεπιστημίου, το έστησα δισκογραφικά εγώ και το συνέχισα με μεγάλο μεράκι για χρόνια. Τώρα γεμίζω τα δωμάτια του σπιτιού μου με cd από όλα τα είδη μουσικής. Αυτόν τον πλούτο των μελωδιών θέλω να περάσω και στα παιδιά της εκπομπής. Όταν η διευθύντρια προγράμματος του Σκάι, Αλκηστις Μαραγκουδάκη, μου πρότεινε να πάρω μέρος στην παραγωγή ως κριτής, της ζήτησα να μιλήσω πρώτα από όλα με τον Γιώργο Θεοφάνους -που, σημειωτέον, εκτιμώ πολύ-, για να μου μεταφέρει ακριβώς την ιδέα του. Επειδή συνεργάζομαι πολύ με τα νέα παιδιά, από χορωδίες μέχρι και ορχήστρες, ήθελα να ξέρω ποια είναι η φιλοσοφία της εκπομπής. Όταν κατάλαβα ότι σε αυτό το μουσικό σόου δεν υπάρχουν νικητές και χαμένοι, αλλά ότι όλα τα πιτσιρίκια παίρνουν μέρος σε ένα όμορφο μουσικό ταξίδι, έδωσα αμέσως τα χέρια» τονίζει ο δημοφιλής ερμηνευτής.

Ο Νίκος Βουρλιώτης, μαζί με την Ευρυδίκη, τον Γιάννη Βαρδή, την Ευγενία Μανωλίδου και φυσικά τον Γιώργο Θεοφάνους ετοιμάζει ένα σπουδαίο ζωντανό σόου με τα 16 μικρά αστέρια για τις ημέρες των γιορτών. «Δουλεύουμε με την όρεξη και το κέφι εφήβων. Θα δώσουμε μια πολύ όμορφη παράσταση για τους τηλεθεατές μαζί με τα ταλέντα μας. Θα απολαύσετε πολλές εκπλήξεις. Παρόλο που βρίσκομαι στην προετοιμασία μιας συναυλίας στην Κύπρο, δεν χάνω πρόβα από το “Junior Music Stars”» ,υπογραμμίζει ο ιδιαίτερος καλλιτέχνης.

espresso

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !