Κώστας Χαρδαβέλλας: Eίχαμε «πλακωθεί» και δημόσια με την Αγγελική Νικολούλη....

Αποτέλεσμα εικόνας για χαρδαβελας νικολουλη
Ο Κώστας Χαρδαβέλλας αποφάσισε να εξομολογηθεί παλιές... ιστορίες, αποκαλύπτοντας και τα σκαμπανεβάσματα που πέρασε η σχέση του με την άλλοτε συνεργάτιδά του Αγγελική Νικολούλη. 
Ο δημοσιογράφος με αφορμή το βιβλίο του «Το ζεϊμπέκικο του νικητή» μίλησε επίσης για την πορεία του στην τηλεόραση αλλά και για όλα όσα έχει μετανιώσει επαγγελματικά...

Έχετε μετανιώσει για κάποια πράγματα;

Έχω μετανιώσει για κάποιες λαϊκίστικες εκπομπές που έκανα. Έχω κάνει την αυτοκριτική μου. Η μεγαλύτερη ενοχή που έχω είναι από την περίοδο που έκανα την εκπομπή «Ρεπορτάζ στην ομίχλη», όπου κάποια στιγμή ένιωσα να κυνηγάω ανθρώπους που θέλουν να ζήσουν ελεύθεροι. Ήταν και η αιτία που σταμάτησα αυτή την εκπομπή όταν ήταν στο peak της. Δεν θα ξεχάσω ποτέ όταν ήρθε ένας νεαρός και μου είπε: «Είμαι ερωτευμένος με την κοπέλα μου και δεν μας αφήνουν να ζήσουμε μαζί. Κλεφτήκαμε. Γιατί μας ψάχνεις;»

Αυτή την εκπομπή συνεχίζει με επιτυχία η κυρία Νικολούλη...

Η Αγγελική Νικολούλη κάνει την εκπομπή πάρα πολύ καλά. Την έχει εξελίξει και δεν αισθάνομαι ότι «κυνηγάει» ανθρώπους που θέλουν να ζήσουν ελεύθεροι, αλλά σκοτεινά εγκλήματα και περίεργες υποθέσεις. Η σχέση μου με την Αγγελική Νικολούλη είναι πάρα πολύ καλή, παρόλο που παλιά είχαμε «πλακωθεί» και δημόσια μάλιστα. Επειδή η Αγγελική ήταν συνεργάτιδα μου. Για μένα έχει κλείσει ο κύκλος αυτής της εκπομπής, δεν θέλω να κάνω τον κυνηγό των ανθρώπων.

Πηγή: Real

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Γιώργος Μπαστουνάς

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: