Προβαίνει σε διορθώσεις ο Βαξεβάνης στο DOCUMENTO του...


Σκληρή µάχη για να κρατήσει το «Documento» στον ανταγωνισµό, αυξάνοντας την κυκλοφορία του µέσα στους επόµενους µήνες, φέρεται να δηλώνει στους συνεργάτες του ότι θα δώσει ο Κώστας Βαξεβάνης, ο οποίος έχει αποφασίσει να διορθώσει τα προβλήµατα και να αντιµετωπίσει τις ελλείψεις που του έχουν επισηµάνει άνθρωποι που κινούνται στον κύκλο του.

Η έκδοση πάντως θα θεωρείται βιώσιµη και µε το παραπάνω, εφόσον εξασφαλίσει κυκλοφορία που σταθερά θα ξεπερνά τα 20.000 φύλλα, στόχο που ο γνωστός δηµοσιογράφος θεωρεί απόλυτα ρεαλιστικό.

Πηγή: parapolitika.gr

Nα πούμε πάντως πως η εφημερίδα,Documento, βρίσκεται στα περίπτερα εδώ και 3 βδομάδες,και τα ποσοστά που έχει καταφέρει να ''χτυπήσει'' είναι αξιοσημείωτα. Προς το παρόν ,λοιπόν,το φύλλο μπορεί ασυζητητί να χαρακτηριστεί βιώσιμο,μια και η πρεμιέρα πούλησε 42.000 ,το 2ο φύλλο 37 ενώ το 3ο,35.000. Αναμονή για τη συνέχεια...

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: