Διέρρηξαν το σπίτι της Δήμητρας Ματσούκα-Αντίκρισε ένα βομβαρδισμένο τοπίο-Όλες οι λεπτομέρειες


Σοκ υπέστη η Δήμητρα Ματσούκα λίγες μέρες πριν από την πρεμιέρα της στο θέατρο Pantheon με την παράσταση, “Πυγμαλίων” - Ωραία μου κυρία.
 
Η γνωστή ηθοποιός βρισκόταν σε εντατικές πρόβες με τον σκηνοθέτη του έργου .Αλέξανδρο Ρήγα. και όταν επέστρεψε στο σπίτι της στο Παγκράτι την περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη: Άγνωστοι διέρρηξαν το διαμέρισμά της και η εικόνα που αντίκρισε η ηθοποιός μπαίνοντας την τρομοκράτησε. Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταφέρει η εφημερίδα ,''Real'' , όταν η Δήμητρα Ματσούκα επέστρεψε από την πρόβα της, προσπάθησε να μπει στο σπίτι της, αλλά δεν μπορούσε να ανοίξει. Τότε κατάλαβε πως κάτι δεν πήγαινε καλά και φώναξε ένα φίλο της να τη βοηθήσει. Μετά από μια ώρα περίπου κατάφεραν να μπουν στο διαμέρισμα και αντίκρισαν ένα βομβαρδισμένο τοπίο. Όλα τα πράγματα της ηθοποιού βρίσκονταν πεταμένα στο πάτωμα. Εκείνη τρομοκρατήθηκε και κάλεσε την Αστυνομία. Και λίγο αργότερα, ενημερώθηκε πως τελικά οι διαρρήκτες παραβίασαν τη μπαλκονόπορτα του σπιτιού για να μπουν μέσα, μάλιστα έβαλαν και σύρτη στην κεντρική πόρτα για να δράσουν ανενόχλητοι.

Προς το παρόν, δεν έχει γίνει γνωστή η λεία τους από τη διάρρηξη, αν και σύμφωνα με πληροφορίες στο σπίτι της ηθοποιού δεν υπήρχαν χρήματα ή ακριβά κοσμήματα. Ωστόσο, η Δήμητρα Ματσούκα παραμένει σοκαρισμένη και τρομοκρατημένη στην ιδέα πως μπορεί να ήταν και μες στο σπίτι όταν έγινε η παραβίαση.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: