Μίρκα Παπακωνσταντίνου: «Δεν ξέρετε τι έχω ακούσει…»

Unknown
0

Η αιώνια κόντρα πεθεράς - νύφης είναι κλασικό μοτίβο στην Ελλάδα... Η Μίρκα Παπακωνσαντίνου μιλά για τον ρόλο της στην σειρά Το σόι σου.


«Φυσικά και είναι, δεν ξέρετε τι έχω ακούσει. Είχα μια φίλη που η μητέρα της ήταν ακριβώς έτσι. Πήγαιναν για παράδειγμα οι κόρες της, 50οΟ χρονών γυναίκες, για ψώνια και τους έλεγε: «Τι είναι αυτά που πήρατε; Άχρηστα, χρυσό μου, άχρηστα! Η μανούλα γι' αυτό είναι, για να σας κάνει παρατηρήσεις!". Μπορεί να φαίνεται λοιπόν ακραία η Αλεξάνδρα, αλλά είναι πολύ νόστιμα γραμμένος ο ρόλος της. Εξάλλου υπάρχουν κι άλλες στιγμές, που έχει "ρωγμές", συγκίνηση, που κάνει πίσω με τον άντρα της, γιατί τον αγαπάει ουσιαστικά και βαθιά. Εμένα μου αρέσει, γιατί δεν είναι ένας χαρακτήρας μονόπλευρος» τόνισε στο Τηλέραμα.

-Γιατί τις απαξιώνει τόσο πολύ τις νύφες της;

«Κυρίως την Αντωνία απαξιώνει. Τη Λυδία λιγότερο, γιατί είναι πιο τσαμπουκάς, δεν μπορεί να την κάνει καλά. Ο χαρακτήρας της μοιάζει και λίγο στην Αλεξάνδρα, αν και όταν της το λέει ο άντρας της δεν θέλει ούτε να το ακούει. Ποιητική...αδεία, της βγαίνει τόσο έντονα με την Αντωνία. Επίσης φταίει που έχει μεγάλη αδυναμία στον Κωνσταντίνο. Αν ο Άρης, που του έχει ακόμα μεγαλύτερη αδυναμία, έβρισκε κάποια, θα την είχε τσακίσει. Παρεμπιπτόντως, την Ιωάννα Ασημακοπούλου εγώ τη λατρεύω. Πήγαμε και φάγαμε ένα βράδυ μαζί και μας κοιτούσαν άναυδοι! Είναι ταλαντούχο και φωτεινό πλάσμα όπως και η Βάσω Λασκαράκη. Όλες αυτές τις κακίες που λέμε, δε, επίτηδες τις επιτείνουμε στο γύρισμα και συχνά αυτοσχεδιάζουμε. Είμαι πολύ τυχερή. Ο Παύλος Ορκόπουλος είναι χάρμα ηθοποιός και συνεργάτης, η Ρένια Λουιζίδου φίλη μου από χρόνια, ο Γιώργος Γιαννόπουλος, τα αγόρια μου... όλο το team είναι υπέροχο. Τα δεκάωρα γυρίσματα δεν είναι εύκολη υπόθεση, κι ο σκηνοθέτης μας, ο Ανδρέας Μορφονιός, μας εκτόξευσε και βοηθά να δουλεύουμε όλοι μαζί πολύ δημιουργικά, θα το ήθελα αυτή η ομάδα να συνεργαστούμε και στο θέατρο»

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !