Μπορεί να κάνει μια δουλειά που έχει να κάνει με τα φώτα της δημοσιότητας και να συναναστρέφεται με αρκετό κόσμο, αλλά αγαπάει τη μοναξιά.


Φοβάστε τη μοναξιά;

«Μου αρέσει η μοναξιά, τη θεωρώ γοητευτική. Όσο μεγαλώνω τόσο πιστεύω ότι είμαι μοναχικό άτομο στη ζωή μου είναι ο χαρακτήρας μου αυτός. Ίσως να είναι και άμυνα λόγω του ότι κάνω μια τόσο κοινωνική δουλειά, έρχομαι σε επαφή και συνυπάρχω με πάρα πολύ κόσμο στο θέατρο. Επειδή η υποκριτική είναι ομαδική διαδικασία και επιβάλλεται να συνυπάρχεις, ίσως μετά αναζητώ λίγη ησυχία στη μοναξιά μου. Καθαρίζω και ισορροπώ από όλο αυτό το συναισθηματικό ‘’ξόδεμα΄΄».

Υπάρχει δεύτερη ευκαιρία στη ζωή; Εσείς όταν γεράσετε, πώς θέλετε να περνάτε;

«Φυσικά και υπάρχει, και δεύτερη και τρίτη και τέταρτη, θα πιστέψουμε ότι δεν υπάρχουν ευκαιρίες; θεωρώ πως ο άνθρωπος ό,τι θέλει το καταφέρνει. Αν θελήσω να είμαι με κάποιον σύντροφο, πιστεύω ότι θα είμαι. Είμαι λάτρης της μοναξιάς, αλλά πιστεύω ότι στα γεράματα μου θα έχω παρέα, θέλω να έχω, οπότε αφού θέλω, θα έχω κιόλας».

Έχετε δηλώσει πως το θέατρο σας λυτρώνει. Από τι;

«Γιατρεύομαι από όλους τους καημούς μου, τις αγωνίες μου, νικάω τον ψυχίατρο. Δεν έχω πάει ποτέ, δεν πρόκειται να πάω, γιατί για εμένα ψυχοθεραπεία είναι να παίζω. Γι' αυτό έγινα ηθοποιός, μόνο για να παίζω. Δεν με αφορά τίποτε άλλο που έχει σχέση με αυτή τη δουλειά, δεν με ενδιαφέρει το ότι έγινα γνωστή. Δεν με γοητεύουν αυτά τα πράγματα παρά μόνο η φύση της δουλειάς μου. Αυτό το ψυχοθεραπευτικό, το να γιατρεύω τους καημούς μου και τους πόνους μου παίζοντας κάθε μέρα» είπε στο Secret η Ελένη Καστάνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]