Βαρβάρα Λάρμου για ΜΠΡΟΥΣΚΟ:«Είναι πολύ προσεγμένο,και σκηνοθετικά και σεναριακά»


Η Βαρβάρα Λάρμου πρωταγωνιστεί στο καθημερινό σίριαλ του ΑΝΤ1,''Μπρούσκο'',υποδυόμενη την Αναστασία,και, όπως η ίδια δηλώνει, αισθάνεται πολύ τυχερή.

«Ναι, αισθάνομαι πολύ τυχερή που εργάζομαι σε ένα περιβάλλον με τόσο ωραίο κλίμα και σχέσεις συνεργασίας. Στο ''Μπρούσκο'' αυτό που μου αρέσει είναι ότι υπάρχει καλαισθησία, είναι πολύ προσεγμένο -και σκηνοθετικά και σεναριακά- και αυτό φαίνεται από την απήχηση που έχει στο κοινό. Σαν ρόλος, η Αναστασία έχει μια συνέπεια, αλλά υπάρχουν διαφορετικές συνθήκες στη ζωή της, και εγώ προσπαθώ να βρίσκω νέα στοιχεία για να προσθέτω στον ρόλο μου, ώστε να το εξελίσσω με βάση τη δομή της προσωπικότητας», λέει η ίδια ,και συνεχίζει αναφερόμενη στη ζωή της:  «Γεννήθηκα στη Λευκωσία και είμαι αυτής της γενιάς που παίζαμε σε αλάνες και οικόπεδα. Σκέψου πως έχω αναμνήσεις όπου κάναμε σκετσάκια στα πάρκα με την κολλητή μου... Η ανάπτυξη της φαντασίας μας, λοιπόν, ξεκίνησε από τότε – χωρίς τεχνολογία, κοντά στη φύση, με πολύ παιχνίδι. Ήμουν από τα παιδιά που για να με μαζέψουν στο σπίτι, οι γονείς μου έκαναν αγώνα, υπήρξα ένα υπερκινητικό παιδί».

Down Town Κύπρου

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: