Η σκηνοθέτις της ΣΥΜΠΕΘΕΡΑΣ δηλώνει:«Είναι ακόμα νωρίς να μιλάμε για επιτυχία...»


H σκηνοθέτις του κωμικού σίριαλ του ANT1,''Στο καλό,γλυκειά μου συμπεθέρα'',Αμαλία Γιαννίκου,παραχώρησε συνέντευξη στο ''Mytv'' και τη Σοφία Τσίρκα,και αναφέρθηκε τόσο στις δυσκολίες των γυρισμάτων όσο και στο αν θεωρεί πως μπορούμε να μιλάμε από τώρα για επιτυχία...

Αντιμετωπίσατε δυσκολίες στα μέχρι τώρα γυρίσματα; 

''Πέραν των δυσκολιών λόγω των τρεχουσών κοινωνικοοικονομικών συνθηκών,η μεγαλύτερη δυσκολία που αντιμετωπίζουμε είναι το...δελτίο καιρού!Η σειρά εκτυλίσσεται σε 8 συνεχείς μέρες καλοκαιριού,αλλά γυρίζεται σε 5 μήνες φθινοπώρου/χειμώνα.Αυτό σημαίνει πως το καστ κυκλοφορεί με φανελάκια και βερμούδες ακόμη και σε πολικές θερμοκρασίες. Εξ ίσου θα είναι να μετατρέψουμε την καταχνιά του χειμώνα σε φωτεινό καλοκαίρι''.

Από το πρώτο κιόλα επεισόδιο η σειρά κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό.Περιμένατε αυτή την επιτυχία; 

''Είναι ακόμα νωρίς να μιλάμε για επιτυχία,γιατί μια σειρά κρίνεται στην πορεία της.Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι που ξεκινήσαμε δυναμικά κι ελπίζω να συνεχίσουμε να διασκεδάζουμε τους θεατές που μας αγάπησαν από το πρώτο κιόλα επεισόδιο''.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: