Στάη - Μουνδρέας: Η βραδινή έξοδος

Unknown
0

Στάη και Μουνδρέας παρακολούθησαν (ιδιαίτερα ευδιάθετοι) από την πρώτη σειρά τον "Άμλετ" του Σαίξπηρ στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά


Έναν χρόνο μαζί συμπλήρωσαν η Ελλη Στάη και ο Νίκος Μουνδρέας. Ηταν λίγο πριν από τα περσινά Χριστούγεννα, όταν έγινε γνωστό ότι η «σιδηρά κυρία» της δημοσιογραφίας βρίσκεται σε σχέση με τον low profile εφοπλιστή.

Τον πρώτο καιρό, βέβαια, οι ίδιοι απέφευγαν να κάνουν κοινές δημόσιες εμφανίσεις, επιλέγοντας να... θολώνουν τα νερά, βγαίνοντας συνήθως με κοινές παρέες φίλων. Σήμερα τα δεδομένα στην καθημερινότητα του ζευγαριού έχουν αλλάξει.

Ο εφοπλιστής και η δημοσιογράφος κυκλοφορούν πλέον μαζί σε κοσμικά στέκια της πόλης, χωρίς να κρύβονται. Πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός της «Espresso» κατέγραψε μια κοινή έξοδό τους στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Εκεί η Ελλη και ο Νίκος παρακολούθησαν το θεατρικό έργο του Σαίξπηρ «Αμλετ», με πρωταγωνιστές τον Κωνσταντίνο Ασπιώτη και την Ευγενία Δημητροπούλου.

Το ζευγάρι απόλαυσε την παράσταση από την πρώτη σειρά και στο διάλειμμα η δημοσιογράφος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει για λίγη ώρα στο φουαγιέ με τον σκηνοθέτη του έργου Γιάννη Κακλέα. Καθ' όλη τη διάρκεια της παραμονής τους στο θέατρο η Στάη και ο Μουνδρέας φαίνονταν πολύ ευδιάθετοι. Ωστόσο, μόλις τα φλας άστραψαν πάνω τους, εκείνος φάνηκε να δυσανασχετεί λιγάκι, αφού δεν του αρέσει καθόλου η έκθεση της προσωπικής ζωής του στα φώτα της δημοσιότητας. Η Ελλη, από την άλλη μεριά, χάρισε στους φωτογράφους το πιο γοητευτικό χαμόγελό της.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !