Γνωστή ηθοποιός δολοφονήθηκε ενώ πήγαινε στο ρεβεγιόν

Unknown
0

Με δυσάρεστο τρόπο ολοκληρώθηκαν οι έρευνες για την εξαφάνιση γνωστής ηθοποιού ανήμερα των Χριστουγέννων, καθώς η αστυνομία εντόπισε το άψυχο κορμί της μέσα στο αυτοκίνητό της και τα στοιχεία δείχνουν ότι πρόκειται για δολοφονία.
Όλα άρχισαν όταν συγγενείς και φίλοι της 46χρονης πρωταγωνίστριας της ταινίας Step Up, Tricia Lynn McCauley, άρχισαν να την αναζητούν καθώς δεν εμφανίστηκε στο γιορτινό τραπέζι, λίγη ώρα αφότου τους ενημέρωσε ότι είναι καθ’ οδόν.


Οι έρευνες της αστυνομίας απέδωσαν καρπούς αργά το βράδυ της Δευτέρας, ωστόσο, τα νέα ήταν δυσάρεστα: η ηθοποιός βρέθηκε νεκρή μέσα στο αμάξι της, σε δρόμο της Washington, το οποίο αυτόπτες μάρτυρες είδαν να κινείται στην πόλη!

«H Tricia έφυγε, βρήκαν την σορό της. Ευχαριστώ για τις προσπάθειές σας, την υποστήριξη και την αγάπη», έγραψε ο αδερφός της στο Facebook, κάνοντας γνωστό το τραγικό φινάλε.


Η αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη ενός άνδρα, τον οποίο ανακρίνει, χωρίς, ωστόσο, να τον έχει χρίσει ύποπτο. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο συλληφθείς λήστεψε νωρίτερα ένα φαρμακείο και επιτέθηκε στον έναν από τους δύο υπαλλήλους, ενώ στη συνέχεια οδήγησε το αυτοκίνητο της αδικοχαμένης ηθοποιού.

«Δεν πιστεύουμε ότι το θύμα και ο δράστης γνωρίζονταν», ανέφερε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, που αναμένει τα αποτελέσματα της έρευνας για τα ακριβή αίτια θανάτου της 46χρονης.

peoplegreece.com

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !