Μάνος Πίντζης: Δεν έχω κοιμηθεί και δεν έχω δώσει τον Μάνο για τη δουλειά αυτή....


Ο Μάνος Πίντζης σε συνέντευξή της μίλησε για το αν έχει ενδώσει σε πειρασμούς μέσα στη δουλειά του.Καταλαβαίνει πότε ένας συνάδελφος σου λέει αυτό που ισχύει και όχι αυτό που θέλεις να ακούσεις;

Δεν υπάρχει κριτήριο, δεν ξέρω πώς λειτουργούν οι άνθρωποι, εγώ λειτουργώ με το ένστικτο, με την ενέργεια, καταλαβαίνω την αύρα, τη νιώθω, αν είναι κάποιος αληθινός ή ψεύτικος. Είμαι στο χώρο από το 1997. Είμαι μία μηχανή 1.500 κυβικών, η οποία μπορεί να ανοίξει και να σαρώσει, θα κάνω πράγματα στο θέατρο, τώρα είναι το φόρτε μου, έχω απόθεμα. Είμαι 1.500 κυβικών και μου άνοιγαν μόνο τα 150 χιλιόμετρα, δεν μου άνοιγαν όλα τα γκάζια, με φρέναραν.

Σε πειρασμούς ενέδωσες;

Τι εννοείς πειρασμούς; Να έρθει ένα ωραίο γκομενάκι και να μου κουνηθεί; Όταν ήμουν ελεύθερος, σαφώς, ναι, το έκανα, εννοείται, αν μου άρεσε... Δεν το κυνήγησα, ούτε το παίζω γκόμενος, απλώς γινόταν. Δεν είμαι και ο Γιάννης Σπαλιάρας, αλλά υπήρχε μία κίνηση, και από την πλευρά τους και από την πλευρά μου. Δεν έχω «κοιμηθεί» και δεν έχω «δώσει» τον Μάνο, το σώμα μου εννοώ, για τη δουλειά αυτή. Ό,τι έχω κάνει το έχω κάνει με την τρέλα μου.

Πηγή: Λοιπόν

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Γιώργος Μπαστουνάς

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: