Αργύρης Ξάφης:Τι λέει για τον ρόλο του στη ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΔΕ ΛΕΣ;

0

Η φετινή του ερμηνεία στο σίριαλ του Alpha, «Η λέξη που δε λες», όπου υποδύεται έναν ιδιόρρυθμο αγροτικό γιατρό, τον Μανώλη, έχει αποσπάσει θετικές κριτικές.

Ο Αργύρης Ξάφης συνεργάζεται πρώτη φορά με τον Θοδωρή Παπαδουλάκη και μόνο καλά πράγματα έχει να πει για το έργο, που φέρει τη σκηνοθετική υπογραφή του, ενώ ανακαλύπτει στοιχεία για τον αυτισμό (ιατρική κατάσταση για την οποία, στην ουσία, στη χώρα μας υπάρχει «σκοτάδι» και άγνοια).

«Για το πρόβλημα του αυτισμού δεν ήξερα πολλά πράγματα. Ούτε πόσα παιδιά ταλαιπωρεί ούτε πόσο εξαπλωμένο είναι. Δυστυχώς, τα άτομα αυτά στη Xώρα μας αντιμετωπίζονται ως μια αδύναμη κοινωνική ομάδα, ενώ -όπως διαπιστώνεται από τη σειρά- ο μικρός Παυλής, που πάσχει από αυτισμό, δεν έχει κάποια νοητική υστέρηση. Απλώς αντιλαμβάνεται την πραγματικότητα και τον κόσμο με τον δικό του ξεχωριστό και ιδιαίτερο τρόπο, ενώ είναι μια μουσική ιδιοφυΐα. Ο ήρωας που υποδύομαι είναι ένας περίεργος γιατρός, κυνικός τύπος, που ακόμα δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι υπάρχει πρόβλημα με τον Παυλή. Όταν το ανακαλύψει θα συγκλονιστεί, καθώς κατά βάθος έχει καρδιά μικρού παιδιού», αναφέρει ο αξιόλογος καλλιτέχνης στην ''Espresso''.

Aκόμη,προσθέτει: «Στην Κρήτη έκατσα -σπαστά- έναν μήνα για τα γυρίσματα και τη λάτρεψα. Είναι ένας αυτάρκης τόπος, με κατοίκους που χαίρονται να μένουν στα χωριά τους και δεν τα απαξιώνουν. Οι Κρητικοί μπορεί να σου δώσουν τα πάντα, ακόμη και την ψυχή τους, αν σε συμπαθήσουν. Έφευγα κάθε φορά από το νησί με τσάντες γεμάτες με καλούδια. Υπήρχαν μάλιστα και αγρότες που συνωμοτικά με ρωτούσαν αν η γραβιέρα που με φίλεψαν ήταν καλύτερη από εκείνη που μου χάρισαν οι κάτοικοι του διπλανού χωριού. Η δική μου καταγωγή είναι από τη Νάουσα. Δεν λέω, έχουμε και εμείς τα δικά μας προϊόντα, όπως τα ροδάκινα, όμορφα, ορεινά χωριά, φυσικά τοπία με ποτάμια. Αλλά η φύση της Κρήτης με ενθουσίασε, γιατί οι κάτοικοί της την κάνουν αναγνωρίσιμη».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !