Έρχεται και φέτος ο Παγκρήτιος Διαγωνισμός Ομορφιάς- Αυτό το κανάλι θα τον μεταδώσει


Για 37η συνεχή χρονιά, ο Παγκρήτιος Διαγωνισμός Ομορφιάς είναι εδώ και προσκαλεί κοπέλες από όλη την Κρήτη να ζήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία, και να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο χώρο της λάμψης, της ομορφιάς και του θεάματος.
 
Πέραν της μεγάλης προβολής που προσφέρει ο διαγωνισμός, οι φιναλίστ που θα επιλεγούν να συμμετάσχουν, θα αποκτήσουν βασικές γνώσεις, αρχές και επαγγελματική συμπεριφορά, στοιχεία πολύ σημαντικά για τη μετέπειτα επαγγελματική τους καριέρα.

Με πανελλήνιες και διεθνείς διακρίσεις, τα Παγκρήτια Καλλιστεία μετρούν πολυάριθμες επιτυχίες, με πιο πρόσφατες την ανάδειξη της Miss Κρήτη Γιάνγκ 2011,Μικαέλας Φωτιάδη,σε Star Ελλάς 2015 & Miss Europe World 2015 αλλά και της Miss Κρήτη 2015, Μαριάννας Δοξαστάκη, σε Αναπλ. Miss World Next Top Model 2016.


Η πολύμηνη προετοιμασία των φιναλίστ θα ξεκινήσει τον ερχόμενο Σεπτέμβρη με εντατικά μαθήματα κινησιοτεχνίας και θα διαρκέσει μέχρι τον Δεκέμβριο οπότε και  θα πραγματοποιηθεί ο Μεγάλος Τελικός για την ανάδειξη της MISS ΚΡΗΤΗ και MISS ΚΡΗΤΗ ΓΙΑΝΓΚ 2016.

Η λαμπερή βραδιά θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο και για πρώτη φορά θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΚΡΗΤΗ TV. 

Πολλά και πλούσια δώρα περιμένουν τις νικήτριες, κάποιες από τις οποίες θα επιλεγούν να συμμετέχουν σε διεθνείς διαγωνισμούς ομορφιάς. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσες κοπέλες είναι από 16 έως 26 ετών, ανύπαντρες και διαμένουν στην Κρήτη τουλάχιστον τα δύο τελευταία χρόνια.

Για δηλώσεις συμμετοχής συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής που βρίσκετε στην επίσημη ιστοσελίδα του διαγωνισμού στη διεύθυνση www.misskriti.com ή τηλεφωνήστε στο τηλ. 2810-334506.zarpanews.gr

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: