Ο Παύλος Ορκόπουλος αποκαλύπτει: Η συνεργασία με τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου είναι....

Αποτέλεσμα εικόνας για Παύλος Ορκόπουλος
Ο Παύλος Ορκόπουλος σε συνέντευξή του μίλησε για την επιτυχία της σειράς «Το σόι σου».


Ποια είναι λοιπόν η συνταγή της επιτυχίας της;

Η επιτυχία ξεκινά από την παραγωγή και το σενάριο ως τους τεχνικούς και φυσικά τους ηθοποιούς. Έχουμε πολύ καλή συνεργασία, είμαστε σαν ένας αγαπημένος θίασος. Έχουμε σκηνοθέτη τον Ανδρέα Μορφονιό, ο οποίος είναι εγγύηση, γιατί μας σέβεται και μας εμπνέει με τη γνώση, την αισθητική και το χιούμορ του. Γι’ αυτό συνεχίζουμε για τρίτη χρονιά. Δεν βγαίνουν αλλιώς αυτά τα πράγματα. Η συνεργασία με τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου είναι από αυτές που δεν θα ήθελε κανείς να τελειώσει. Κοιταζόμαστε πλέον στα μάτια και επικοινωνούμε άμεσα.

Τα παιδιά σας ακολούθησαν τα βήματα των γονιών τους, αφού η κόρη σας είναι ηθοποιός και ο γιος σας σκηνοθέτης. Έχετε πει πως ποτέ δεν προσπαθήσατε να τα αποτρέψετε να πάρουν αυτόν τον δρόμο...

Ο γιος μου έχει σπουδάσει σκηνοθεσία, ενώ η κόρη μου αυτή την περίοδο ασχολείται κυρίως με τους δύο γιους της. Το πώς θα πορευτούν αυτά τα παιδιά στον χώρο που επέλεξαν είναι μια υπόθεση που αφορά όλους τους νέους, γιατί τα πράγματα είναι δύσκολα. Και τα δύο, μοιραία, ήρθαν σε επαφή με το αντικείμενο, αλλά έχουν τα δικά τους θέλω. Δεν θα προσπαθούσα ποτέ να τα επηρεάσω.

Πηγη: Τηλέραμα

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Γιώργος Μπαστουνάς

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: