Γιάννης Μπέζος: Η Ελλάδα είναι έτοιμη να χαϊδέψει τους απατεώνες, τους κομπιναδόρους, τους πολυλογάδες, τους αρλουμπολάγνους....

Αποτέλεσμα εικόνας για Γιάννης Μπέζος
Δεν ρίχνει νερό στο κρασί του αλλά αποφασίζει να φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο ο Γιάννης Μπέζος ο οποίος σε μία συνέντευξη-εξομολόγηση γίνεται χείμαρρος αλλά δεν δείχνει να τον νοιάζει ποιον θα παρασύρει!Σε ερώτηση αν τον ενοχλεί η αρνητική κριτική, ο μεγάλος μας ηθοποιός είναι πολύ σαφής καθώς λέει στην κάμερα του «Όλα καλά»:

«Δεν με ενοχλεί η αρνητική κριτική. Τώρα που ζούμε στην εποχή του διαδικτύου και ο καθένας λέει ό,τι του κατέβει, αυτό δεν σημαίνει ότι μετράει κιόλας. Έχουν την ψευδαίσθηση οι άνθρωποι πως αν πουν κάτι θα μετρήσει. Η Ελλάδα κάνει τους κομπιναδόρους φίρμες, τους ανθρώπους που εργάζονται πολύ δεν κάνει. Αυτό είναι ένα ελάττωμα, αλλά είναι έτοιμη να χαϊδέψει τους απατεώνες, τους κομπιναδόρους, τους πολυλογάδες, τους αρλουμπολάγνους. Υπάρχουν γύρω μας άνθρωποι πάρα πολύ σημαντικοί, οι οποίοι είναι πιο αθόρυβοι. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να τους βγάλουμε όλους στο... κλαρί, να τους μάθουμε, αλλά θα πρέπει να τους δίνουμε και λίγο σημασία... Υπάρχει μια τάση να μην δίνουμε σημασία σε ανθρώπους που έχουν ενδιαφέρον γιατί νομίζουμε ότι αυτό δεν ενδιαφέρει την κοινωνία. Το τι ενδιαφέρει την κοινωνία είναι ένα κεφάλαιο το οποίο δεν θα γίνω ιδιαίτερα αρεστός, άμα αρχίσω και μιλάω. Στον πολύ κόσμο είμαι αρεστός, σε ορισμένους ανόητους όχι και θα επιμείνω και θα παραμείνω πιο αντιπαθής από εδώ και πέρα. Μιλώ για πολύ συγκεκριμένους ανόητους, ατάλαντους, αγράμματους και θα έλεγα ότι έχουν εισπράξει πιο πολύ απ’ ότι θα έπρεπε», είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Μπέζος.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Γιώργος Μπαστουνάς

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: