Δέσποινα Βανδή:«Δεν αποκλείω να συνεργαστώ ξανά με τον Φοίβο...»


H Δέσποινα Βανδή για πάρα πολλά χρόνια συνεργαζόταν με τον Φοίβο,ο οποίος της χάρισε σπουδαία κομμάτια. Η τραγουδίστρια,σε συνέντευξή της,μιλά για τη λήξη της συνεργασίας τους,το αν ''βλέπει'' να ξανασυνεργαστούν αλλά και το πώς αποφάσισε να σταματήσει η σύμπραξή τους...

Πώς αποτιμάς, έπειτα από τόσο καιρό, τη μετά Φοίβο εποχή σου; 

''Ήταν μια πολύ συνειδητή απόφαση όλο αυτό που έγινε. Δεν συνέβη απότομα. Ήρθε σταδιακά. Ήταν εύκολο να πάρεις μια τέτοια απόφαση, αλλά δύσκολο να την αποδεχτείς. Όταν έχεις συνηθίσει να συνεργάζεσαι με έναν άνθρωπο τόσα πολλά χρόνια, δύσκολα μπορείς να το ξεπεράσεις''.

Νομίζω πως ήταν κάπως προφητική και η ατάκα σου σε παλαιότερη συνέντευξή μας, που είχες πει:«Με τον Φοίβο η σχέση μας είναι αγαπησιάρικη, ίσως και λίγο εθιστική. Όμως, δεν πιστεύω ότι χωρίς τον Φοίβο θα πάψω να υπάρχω και το αντίθετο». 

''Μα, φυσικά, είμαστε δύο μονάδες με τις δικές τους αξίες, που ενώθηκαν και έκαναν ό,τι έκαναν με επιτυχία''.

 Ήταν, όμως, αμφίδρομη η επιτυχία σας. Ο ένας στηριζόταν στον άλλο... 

''Ναι, έχω πει πάρα πολύ ωραία τραγούδια που έγραψε ο Φοίβος. Ακόμα αναρωτιέμαι πολλές φορές πώς του ήρθε και έγραψε το τάδε τραγούδι. Έγραψε διαχρονικά κομμάτια και για μένα αυτό έχει σημασία. Ναι μεν υπήρξαν και τα χιτ και εκείνα που κράτησαν μόνο ένα χρόνο, αλλά υπήρξαν και τραγούδια πραγματικά σπουδαία, που είμαι υπερήφανη που τα έχω τραγουδήσει. Υπήρξε απίστευτη έμπνευση και ένα τρομερό δέσιμο μεταξύ μας''.

Πιστεύεις ότι κάποια μέρα θα ξανασυνεργαστείτε; 

''Δεν το αποκλείω. Τον Φοίβο τον εκτιμώ πολύ. Το γεγονός ότι κάποια στιγμή αποφάσισα να τραγουδήσω και άλλους δημιουργούς δεν σημαίνει ότι τον βαρέθηκα ή ξαφνικά δεν μου άρεσαν τα τραγούδια του. Απλώς το χρωστούσα στον εαυτό μου να πω και άλλα πράγματα. Οι καλλιτέχνες πρέπει να ανανεωνόμαστε''.

Υπήρξαν ποτέ δεύτερες σκέψεις για αυτή σου την απόφαση; Δηλαδή, σου πέρασε ποτέ από το μυαλό ότι ίσως και να μην επαναλάβεις τις μεγάλες επιτυχίες χωρίς εκείνον δίπλα σου; 

''Καθόλου. Ξεκίνησε με τον αυθορμητισμό τού «πάω ένα νέο ταξίδι». Δηλαδή, δεν λες ποτέ: «Α, εκεί τότε είχα περάσει πολύ ωραία. Άραγε στο νέο ταξίδι μου θα περάσω το ίδιο καλά;» Δεν το κάνεις ποτέ αυτό. Με αυτόν τον ενθουσιασμό ξεκίνησε η νέα μου εποχή'',καταλήγει η τραγουδίστρια μιλώντας στο Celebrity.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: