Σε γιορτινή διάθεση η πόλη του Ρεθύμνου-Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση σήμερα για όλους...


Σε εορταστικούς ρυθμούς βρίσκεται η αγορά του Ρεθύμνου, με τον Εμπορικό Σύλλογο της πόλης να διοργανώνει σειρά εκδηλώσεων στο πλαίσιο της δράσης «ΕορτάΖΩ και ΨωνίΖΩ στο Ρέθυμνο».

Σήμερα, Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου, από τις 4 απόγευμα, στην περίφημη οδό Αρκαδίου, οργανώνεται μια ακόμη εκδήλωση στην οποία ο σύλλογος καλεί τους πολίτες να δώσουν το παρών.

«Πρόκειται για μια δίωρη γιορτή για τα παιδιά και όσους νιώθουν παιδιά. Ο ξυλοπόδαρος μας χαιρετά από ψηλά. Το ζωντανό χριστουγεννιάτικο δεντράκι (μασκότ) υποδέχεται τους περαστικούς και πρόθυμο φωτογραφίζεται μαζί τους. Το τραπέζι με τις χειροτεχνίες είναι έτοιμο με τον τάρανδο Ρούντολφ να συντονίζει τους μικρούς επισκέπτες. Γιορτινά τατουάζ και πολλή χρυσόσκονη δίνουν λάμψη στην γιορτή. Το ζεστό, μυρωδάτο πόπ κόρν αναστατώνει τις αισθήσεις και εκπλήσσει ευχάριστα αφού είναι δωρεάν για όλους. Η μουσική και τα χαμόγελα αναστατώνουν την αγορά μας», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Εμπορικός Σύλλογος.

cretalive.gr

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: