Πασίγνωστος ηθοποιός δηλώνει:«Έπρεπε να ενωθούν διάφορα κανάλια,το τηλεοπτικό τοπίο δεν ήταν βιώσιμο»


To MΕGA το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση,με τους εργαζομένους να είναι απλήρωτοι  και το ζωντανό πρόγραμμα να είναι πια ανύπαρκτο...

Πώς βλέπει την κατάσταση ο ηθοποιός,Αντώνης Καφετζόπουλος; Μιλώντας,λοιπόν, στη δημοσιογράφο,Μαρκέλλα Σαράιχα, και το aixmi.gr,απαντά:

«Με το Μega ήταν η πιο ακραία περίπτωση σιγουριάς του ανθρώπου που πριονίζει το κλαδί που κάθεται. Όλα τα κανάλια το έκαναν αυτό. Δηλαδή, όταν έκαναν μεγάλα έξοδα στηριζόντουσαν στη λογική ότι δε θα χρειαστεί να πληρώσουν τα χρέη τους. Όταν έρχεται πλέον η στιγμή που κανείς δεν μπορεί να ανεχτεί πια τα χρέη σου, σταματάνε οι διαφημίσεις και οι επιδοτήσεις έμμεσα από το κράτος που κάνει τα στραβά τα μάτια σε διάφορα πράγματα, φυσικό είναι να καταρρεύσουν τα πράγματα. Χρόνια το λέμε οι άνθρωποι που έχουμε σχέση με την τηλεόραση. Αυτό το τοπίο που υπήρχε δεν ήταν βιώσιμο, έτσι όπως ήταν. Έπρεπε να ενωθούν διάφορα κανάλια, να έχουμε λιγότερα πανελλήνιας εμβέλειας. Επίσης τα κανάλια έχουν εκπαιδεύσει το κοινό στη λογική να έχεις πολύ καλό τηλεοπτικό πρόγραμμα τσάμπα. Δεν ισχύει σε κανένα μέρος του κόσμου αυτό. Σε όλα τα μέρη του κόσμου για να δεις τις καλές σειρές πρέπει να πληρώσεις σε ένα συνδρομητικό κανάλι. Αυτό δεν είναι το λογικό; Κάποιος πρέπει να πληρώνει, θα πέφτουν από τον ουρανό τα καλά πράγματα;».


ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: