Ο Βαγγέλης Δρίσκας παραδίδει και σήμερα μαθήματα μαγειρικής μέσα από τον ΣΚΑΪ

0

Γιορτινό τραπέζι στο «MASTERCLASS» με τον Βαγγέλη Δρίσκα, σήμερα, Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου, στις 15.00,   στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Μία εκπομπή γεμάτη συναρπαστικές συνταγές, γνώσεις που θα μας συντροφεύουν μία ζωή. Eίναι η μοναδική εκπομπή μαγειρικής που μας μαθαίνει και μας ψυχαγωγεί.
 
Ο Βαγγέλης Δρίσκας συνεχίζει τις ετοιμασίες για το γιορτινό τραπέζι. Μοιράζεται μαζί μας ξεχωριστά πιάτα με υλικά εποχής και πρωτότυπους γευστικούς συνδυασμούς. Ετοιμαστείτε για το πιο τρυφερό και αρωματικό χοιρινό στον φούρνο με πατέ σύκου και μαυροδάφνη, αλλά και για γιορτινό γεμιστό φιλέτο κοτόπουλου με λιαστές ντομάτες και προσούτο. Ο Βαγγέλης μάς μαθαίνει πώς σερβίρουμε τυριά και αλλαντικά με τα πιο ταιριαστά συνοδευτικά τους, μας ετοιμάζει ένα γιορτινό κοκτέιλ με ρόδι και μία σαλάτα έκπληξη!

Όσο για το γλυκό αυτής της εβδομάδας; Μία βασιλόπιτα όπως δεν την έχετε γευτεί! Ένα αφράτο κέικ αμυγδάλου με μους λευκής σοκολάτας μαζί με έναν χειμωνιάτικο καφέ με κάστανα, και πολλές ευχές για υγεία, αγάπη και καλά μαγειρέματα, είναι ο πιο ωραίος συνδυασμός για να υποδεχτούμε την νέα χρονιά !

Και αυτή τη χρονιά, μέσα από το Masterclass, ο Βαγγέλης Δρίσκας παραδίδει μαθήματα μαγειρικής, και μοιράζεται μαζί μας συναρπαστικές γεύσεις και συνταγές για μία ζωή.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !