Ετοιμάζουν μηνύσεις οι γονείς του Παντελίδη.

Η υπόθεση του θανάτου του Παντελή Παντελίδη συγκλόνισε όλο τον κόσμο που τον ήξερε και τον αγαπούσε μέσα από τα τραγούδια του. Πόσο μάλλον τους γονείς του που έχασαν το ίδιο τους το παιδί, οι οποίοι απειλούν με μηνύσεις συγκεκριμένα πρόσωπα.


Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, οι γονείς του αδικοχαμένου τραγουδιστή έχουν στοιχεία που τους επιτρέπουν να κινηθούν νομικά.

Το πρώτο στοιχείο είναι ότι το κάθισμα του οδηγού ήταν τραβηγμένο αρκετά μπροστά και συγκεκριμένα σε απόσταση 48 εκατοστών από το πεντάλ, γεγονός που μπορεί να μαρτυρεί πολλά.

Επιπλέον οι γονείς του έρχονται αντίθεση με το πόρισμα της τροχαίας που εκδόθηκε πριν λίγες μέρες, σύμφωνα με το οποίο, η ταχύτητα με την οποία κινούνταν το αυτοκίνητο ήταν πάνω από 118 χιλιόμετρα. Οι ίδιοι ισχυρίζονται ότι το αυτοκίνητο θα πρέπει να έτρεχε το πολύ με 80 χιλιόμετρα καθώς σε αντίθετη περίπτωση, θα είχε πέσει στη λεωφόρο Βουλιαγμένης και θα μπορούσε να έχει προκαλέσει μεγαλύτερο ατύχημα.

Τέλος, οι γονείς του τραγουδιστή ισχυρίζονται ότι οι προστατευτικές μπάρες του δρόμου δεν ήταν στο σωστό ύψος, ούτε καλοσυντηρημένες, με αποτέλεσμα να μην μπορέσουν να συγκρατήσουν το αυτοκίνητο και είναι αυτές που έφεραν τα θανάσιμα τραύματα στον τραγουδιστή.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Μιχάλης Κουφογιαννάκης

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: