ΔΟΛ:Καταλυτικός ο ρόλος του διευθυντή του ΒΗΜΑΤΟΣ,Αντώνη Καρακούση...

0

Τον δικό του αγώνα για να σωθεί ο ∆ΟΛ δίνει το τελευταίο διάστηµα ο διευθυντής του «Βήµατος», Αντώνης Καρακούσης.


Στο πλαίσιο αυτό, έχει πραγµατοποιήσει σειρά επαφών µε επιχειρηµατίες που διαθέτουν τη δυνατότητα να επενδύσουν στο ιστορικό εκδοτικό Συγκρότηµα, ενώ παράλληλα βρίσκεται σε ανοικτή γραµµή µε τις τράπεζες, προσπαθώντας να βρει έστω και µια µεσοβέζικη λύση στο αδιέξοδο που καταγράφεται στη Μιχαλακοπούλου. Κατόπιν των αλλεπάλληλων επαφών που είχε µε τους τραπεζίτες, πριν από δέκα ηµέρες κατάφερε να αποδεσµευτούν χρήµατα από το πρακτορείο διανοµής, «Αργος», για να αποπληρωθεί µέρος των υποχρεώσεων του ∆ΟΛ προς τους εργαζοµένους.

Ο έµπειρος δηµοσιογράφος λέγεται ότι βρίσκεται και πίσω από τις συζητήσεις που έχουν ξεκινήσει τις τελευταίες ηµέρες ανάµεσα στον Σταύρο Ψυχάρη και τον Γιάννη Αλαφούζο. Έχοντας θητεύσει στο Συγκρότηµα του Φαλήρου, είναι σε θέση να γνωρίζει το κατά πόσον έστω και µια συµµαχία µεταξύ των δύο «µαγαζιών» θα µπορούσε να βοηθήσει στην παρούσα φάση τον ∆ΟΛ. Πάντως, πέραν όλων αυτών, αξίζει να σηµειωθεί και η πληροφορία που θέλει τον Αντώνη Καρακούση να έχει κάνει συζήτηση και µε τον πρόεδρο της Ν.∆., Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος δείχνει να συµµερίζεται την άποψη του διευθυντή του «Βήµατος», ότι θα ήταν τεράστια απώλεια το κλείσιµο του ∆ΟΛ. 

Κάποιοι, µάλιστα, θέλοντας να υποβαθµίσουν τις πρωτοβουλίες που αναλαµβάνει το τελευταίο διάστηµα ο κ. Καρακούσης, υποστηρίζουν ότι «ο βασικός του στόχος είναι να αγοραστεί ο ∆ΟΛ από κεντροδεξιό επιχειρηµατία». Ωστόσο, η βασική προτεραιότητα για τον έµπειρο δηµοσιογράφο, που καλείται καθηµερινά να αντιµετωπίσει τα σηµαντικά προβλήµατα που καταγράφονται στη Μιχαλακοπούλου, είναι να βρεθεί άµεσα µια λύση που θα δώσει τη δυνατότητα στα Μέσα του ∆ΟΛ να συνεχίσουν απρόσκοπτα τη λειτουργία τους. Ανεξάρτητα, πάντως, από τα παραπάνω, αξίζει να αναφερθεί ότι ο λόγος που βρέθηκε προσφάτως στα γραφεία του Συγκροτήµατος ο ιδιοκτήτης του ΑΝΤ1, Θοδωρής Κυριακού, είχε να κάνει µε τις συζητήσεις που έχει ξεκινήσει µε διάφορους επιχειρηµατίες ο ισχυρός άνδρας του ∆ΟΛ, Σταύρος Ψυχάρης. Οµως, ο κ. Κυριακού κατέστησε σαφές προς τον εκδότη του «Βήµατος» ότι όχι µόνο δεν ενδιαφέρεται να επεκταθεί στον χώρο των εντύπων, αλλά απεναντίας σκέφτεται σοβαρά να αποχωρήσει από τη δραστηριότητα που αναπτύσσει στις εκδόσεις, κυρίως µέσω των περιοδικών.

parapolitika.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !