Κυβερνητικό στέλεχος πίσω από το πάγωμα των λογαριασμών στον ΔΟΛ.

0
Υψηλότατο στέλεχος της κυβέρνησης «φωτογραφίζουν» στον ΔΟΛ ως το πρόσωπο που ζήτησε από την Εθνική Τράπεζα να δεσμεύσει τους λογαριασμούς της εταιρίας και είχε ως συνέπεια να μην πληρωθούν οι εργαζόμενοι, ξεκινώντας απο εχθές απεργία.


Μάλιστα το συγκεκριμένο όνομα κυκλοφορεί ευρέως πλέον στη δημοσιογραφική «πιάτσα»… και όλοι το θεωρούν αυτονόητο ότι συνέβη, χωρίς κανείς φυσικά να μπορεί να το αποδείξει. Πάντως το εν λόγω πρόσωπο μόνο για την εκδικητικότητα του δεν φημίζεται… αφού συχνά – αριστεροί και δεξιοί – τον επικαλούνται ως το πρόσωπο που ενώνει και δεν διχάζει.

Επιπλέον δεν είναι ούτε το πρόσωπο εκείνο που δέχεται εντολές και εκτελεί συμβόλαια! Βεβαίως το σημαντικότερο όλων είναι ότι πέρα απο πρόσωπα, στελέχη και υπουργούς… οι τράπεζες πια, όπως ορθώς γράφουν και οι εφημερίδες του ΔΟΛ, δεν ελέγχονται ούτε καν από την κυβέρνηση!

Ευλόγως θα πει κάποιος δύσπιστος, «Ενα τηλέφωνο όμως μπορεί να το κάνει»! Φυσικά! Υπάρχουν όμως και οι θεσμοί που ελέγχουν το τραπεζικό σύστημα και δεν σηκώνουν παρεκκλίσεις ή χαρές!

Συμπέρασμα, δεν είναι απαραίτητο κάποιος υπουργός να σηκώσει το τηλέφωνο και να ζητήσει από το στέλεχος της τράπεζας να τηρήσει αυστηρά τη νομοθεσία…

Το κάνει και μόνο του πια το στέλεχος γατί ο έλεγχος των θεσμών είναι κάτι περισσότερο από ασφυκτικός! Τους έχουν κάτσει στο σβέρκο!

enimerosi24.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !