Προβληματισμός στον ΔΟΛ...


Άγχος και στρες στους εργαζομένους του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη προκαλεί η έντονη φημολογία των τελευταίων ημερών για αδυναμία πληρωμών εκ μέρους της ιδιοκτησίας.

Κανονικά πρέπει την προσεχή Παρασκευή να εξοφληθεί το πρώτο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου και στις 30 τρέχοντος το δεύτερο. Όλο και περισσότερο, ωστόσο, ακούγεται στους διαδρόμους της Μιχαλακοπούλου ότι λεφτά δεν υπάρχουν, και αν υπάρξουν, ίσα ίσα θα φτάσουν για το δώρο Χριστουγέννων. Υπό αυτές τις συνθήκες, θα ενεργοποιηθεί αυτομάτως την Παρασκευή η απόφαση των εργαζομένων για απεργία. Ως τότε ,όμως ,θα έχουν πάει τυπογραφείο οι δύο ναυαρχίδες του «συγκροτήματος», τα σαββατιάτικα «Νέα» δηλαδή και το κυριακάτικο «Βήμα», οπότε η κινητοποίηση μάλλον συμβολικό χαρακτήρα θα έχει... 

Υ.Γ.: Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η ιδιοκτησία του ΔΟΛ θα απευθυνθεί την Πέμπτη στους εργαζομένους, παρέχοντας διευκρινίσεις για τις πληρωμές και την πορεία της επιχείρησης.

Newpost.gr/Χρήστος Ξανθάκης

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: