Έπαιξε μπουκάλα και φιλήθηκε στο στόμα με τον παρουσιαστή

Unknown
0

Ο Βρετανός τραγουδιστής βρέθηκε καλεσμένος της εκπομπής Watch What Happens Live μαζί με τη σύζυγό του και δέχτηκε να παίξει on air το κλασικό παιχνίδι με τη μπουκάλα.


Καλεσμένος τη Δευτέρα στην αμερικανική τηλεόραση, ο τραγουδιστής Sting και η σύζυγός του Trudie Styler αποδέχτηκαν την πρόκληση του παρουσιαστή Andy Cohen, ώστε να παίξουν μπουκάλα. Σε μια τηλεοπτική βερσιόν του κλασικού παιχνιδιού, κάθε "συμμετέχοντας" θα έπρεπε να απαντήσει σε μια ερώτηση ή αντ' αυτού να φιλήσει στο στόμα έναν από τους συμπαίκτες του. Ο Βρετανός πρώην frontman των Police, δεν φάνηκε απρόθυμος να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση. Έτσι, αποκάλυψε πως το πιο σκληρό ναρκωτικό που έχει δοκιμάσει ποτέ είναι η iowaska, ένα παραισθησιογόνο σκεύασμα.

Από την άλλη, ο βραβευμένος με Emmy παρουσιαστής της εκπομπής Watch What Happens Live, φρόντισε να αρνηθεί την απάντηση και έτσι φίλησε στο στόμα δύο φορές τη σύζυγο του τραγουδιστή. "Πάντα ήθελα να το πω αυτό. Ε, Στινγκ, μόλις φίλησα τη γυναίκα σου" είπε αστειρυόμενος. O Cohen όμως δεν αρκέστηκε μόνο στο φιλί με την κυρία της παρέας. Όταν του δόθηκε η ευκαιρία, αρνήθηκε να απαντήσει και έτσι φίλησε στο στόμα και τον τραγουδιστή.

news247

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !