Γεράσιμος Σκιαδαρέσης:«Έχω αρχίσει γυρίσματα για ένα σίριαλ παραγωγής...»

0

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης,πέρα από τον ''Αστέρα'' του ALPHA,τον συναντάμε και στο θέατρο,όπου παίζει στην παράσταση,«Εκτός ύλης ή Ο μονόλογος ενός καθ’ ομολογία παράλογου»,ενώ ετοιμάζει σειρά στην Ιταλία...


Για τη θεατρική παράσταση,λέει: 

«Είναι ένα εξαιρετικό κείμενο, που το ανακάλυψε η σκηνοθέτις,Κωνσταντίνα Νικολαΐδη. Βασίζεται στο διήγημα του Κώστα Λεϊμονή και αφορά την ομιλία παραίτησης ενός υπουργού στην ολομέλεια της Βουλής. Είναι η εξομολόγηση ενός ανθρώπου που δεν ξεκίνησε διεφθαρμένος, αλλά σιγά σιγά, με καθημερινές υποχωρήσεις και συμβιβασμούς, μετά από 30 χρόνια, αναρωτιέται πλέον ποιος είναι».

Ισχύει πως θα παίξεις σε μια σειρά στην Ιταλία; 

«Ναι, έχω αρχίσει γυρίσματα για ένα σίριαλ παραγωγής Netflix, που θα προβληθεί μες στο 2017. Λέγεται "Suburra" και είναι ένα σύγχρονο πολιτικό θρίλερ. Αφορά τη διαπλοκή πολιτικών, μαφίας και Βατικανού. Μιλάω ιταλικά, που δεν ήξερα, αν και έχω ξανακάνει παλιά μια ταινία μεγάλου μήκους στην Ιταλία. Υποδύομαι έναν καρδινάλιο, τον οικονομικό υπεύθυνο του Βατικανού. Μεγάλωσα, δεν είμαι τώρα για καινούριες καριέρες, ωστόσο, σε ανανεώνει πολύ το να ξεφύγεις λίγο από τον μικρόκοσμο τον ελληνικό. Χωρίς να σημαίνει ότι έξω είναι καλύτερα ή χειρότερα. Εξάλλου δεν θα μπορούσα να παίξω ποτέ στην Ελλάδα έναν καρδινάλιο».

Τηλέραμα

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !