Στον ΣΚΑΪ σήμερα ο Ηλίας Μαμαλάκης!- Πού θα τον δούμε;

0

Νέα & αγαπημένα πρόσωπα, φρέσκιες ιδέες και πολλές χρήσιμες συνταγές για κάθε μέρα!
Η Ελένη Ψυχούλη συνεχίζει την έρευνα εντός και εκτός στούντιο για να μας παρουσιάσει μάγειρες, ζαχαροπλάστες, εξειδικευμένους επαγγελματίες και λάτρεις του καλού φαγητού. Καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 16.00,  στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.


Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου: H Ελένη Ψυχούλη παρέα με τον Αλέξανδρο Παπανδρέου και τον Ηλία Μαμαλάκη μαγειρεύει απλές & γιορτινές συνταγές! Δοκιμάστε τη βελούδινη σούπα καρότου, την καπνιστή χοιρινή μπριζόλα με ανανά & σάλτσα κρασιού και τις κροκέτες με μορταδέλα & φέτα! 

Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου: Η Ελένη Ψυχούλη φιλοξενεί τη Θέμιδα Καρδιόλακα και τον Μάνο Βυνιχάκη! Δείχνουν τη συνταγή για το γεμιστό φιλέτο μπούτι κοτόπουλου, τη vegan βασιλόπιτα κολοκύθας και το γιορτινό Καταφιώτικο αρνάκι!

Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου: Η Ελένη παρέα με τον Ανδρέα Λαγό μάς προτείνει συνταγές για το γιορτινό τραπέζι! Δοκιμάστε μοσχαράκι Wellington με σάλτσα μουστάρδας, πίτσα με μπλε τυρί, σύκο και προσούτο και zambaglione με λευκό γλυκό κρασί & μους σοκολάτας!

Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου: Η Ελένη παρέα με τον Αλέξανδρο Παπανδρέου & τον chef, Γιάννη Γραμμένο, σε κλίμα γιορτινό μαγειρεύει ρολό γαλοπούλας με σαλάμι αέρος με παρμεζάνα, χοιρινό μπούτι γεμιστό με κιμά λουκάνικου & τυριά, και πουτίγκα με μελάσα & παγωτό!

Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου: Η Ελένη μαζί με τον οινοποιό, Απόστολο Μούντριχα, & τον chef, Βασίλη Σικαλιά, μαγειρεύει γιορτινές συνταγές: κρασάτο κόκορα με πέννες, σαλάτα με βαλεριάνα, κεφαλοτύρι σαγανάκι & μαρμελάδα ντομάτας και ψαρονέφρι με πουρέ καρότου & σάλτσα σέλερι.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !