«Στο παρελθόν έχω πει πολλά ψέματα»

0

Ο Αντώνης Λουδάρος πρωταγωνιστεί στις παραστάσεις «Για Όνομα» (στο θέατρο Αλίκη) και «Ο Εμίλ και οι Ντεντέκτιβ» στο Θέατρον του Ελληνικού Κόσμου και μιλάει στο people για κάθε «Τελευταία φορά που…». 

 Ανέβηκες στη σκηνή;
 Χθες βράδυ. Πραγματικά ήταν υπέροχα, και αυτό το οφείλω στους φίλους μου, Χρήστο, Βίκυ, Φανή και Μαρία. Δεύτερη σεζόν στη σκηνή του θεάτρου Αλίκη και πάντα έρχομαι με την ίδια χαρά και προσμονή για να βρεθούμε και να πούμε όλοι μαζί «Για όνομα»! 

 Είπες «ποτέ μη λες ποτέ»;
 Πάντα το λέω… φέτος το λέω και από σκηνής στον Εμίλ και τους Ντετέκτιβ, μια υπέροχη παράσταση για το παιδί που όλοι κρύβουμε μέσα μας. «Ποτέ μη λες ποτέ» λέω και η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν ξέρεις πως θα σ’ τα φέρει η ζωή. Πάντα απρόβλεπτη και ανατρεπτική, φέρνει τα πάνω κάτω, γι’ αυτό και είναι συναρπαστική!

 Νοστάλγησες κάτι από το παρελθόν; 
 Βλέποντας παντού φωτάκια στους δρόμους, στις βιτρίνες των καταστημάτων. Έρχονται Χριστούγεννα και άρχισα να θυμάμαι τα παιδικά μου χρόνια. Πόσο μου έχει λείψει η ανεμελιά αυτής της εποχής.

 Δάκρυσες από συγκίνηση; 
 Χθες νομίζω. Όταν αυτή την εποχή βλέπω ανθρώπους να γεμίζουν τα θέατρα. Σε μια τόσο δύσκολη εποχή ο κόσμος έχει ανάγκη να βγει, να επικοινωνήσει με φίλους, να δει μια παράσταση που έχει κάτι να του πει στην ψυχή του. 

 Βρέθηκες αντιμέτωπος με μια μεγάλη πρόκληση και τα κατάφερες;
 Μιλάς προφανώς για την παράσταση που σκηνοθέτησα για τη ζωή της σπουδαίας Ρόζας Εσκενάζυ, που παίζεται στην Αθηναΐδα! Μεγάλη πρόκληση, μεγάλη ευθύνη. Θέλαμε να τη σεβαστούμε. Εννιά μήνες δουλέψαμε για την παράσταση με τη Νεφέλη Ορφανού, που ερμηνεύει καθηλωτικά τη Ροζα. Το αποτέλεσμα με κάνει περήφανο. 

 Είπες ένα ψέμα – έστω αθώο;
 Προσπαθώ να μη λέω πια ψέματα. Ούτε αθώα. Το ψέμα σε μπλέκει σε ιστό. Και γίνεσαι ένας βλάκας που πασχίζει να ξεφύγει από το ψέμα. Στο παρελθόν έχω πει πολλά. Αθώα μεν, αλλά…

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !