ΔΙΔΥΜΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ: Όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας που έρχεται

Unknown
0
Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016
51ο επεισόδιο

Ο Φίλιππος έρχεται σε δύσκολη θέση και δεν μπορεί παρά να δεχτεί την επιθυμία της μητέρας του για να μείνει μαζί τους στο καινούριο σπίτι. Ο Αντώνης, λέει στην Αφροδίτη πως δεν θέλει το μωρό. Στο μεταξύ, η Σίλα συναντιέται με τον Κώστα και του ανακοινώνει την απόφαση της για τον συνεταιρισμό τους. Η Ελισάβετ μαθαίνει από τη Μάρθα ότι ο Ορέστης βγαίνει με την Άννα και σκάει από τη ζήλεια της. Η Αγάπη λέει στον Στέργιο και τη Λένια ότι πάει επαγγελματικό ταξίδι, η αλήθεια όμως απέχει.. Ο Παύλος γίνεται για πρώτη φορά σκληρός με την Άννα και της δείχνει ποιος κάνει κουμάντο στην εταιρία. Ο Φίλιππος λέει κάτι στην Αγάπη που δεν της αρέσει καθόλου.. Ο Ορέστης δέχεται ένα μυστήριο τηλεφώνημα και αγχώνεται πολύ… Η Αλίκη επιστρέφει στο σπίτι, όμως ο Παύλος δεν την δέχεται πίσω με ανοιχτές αγκάλες.

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016
52o επεισόδιο

Ο Παύλος υποδέχεται την Αλίκη με αυστηρό τρόπο κι εκείνη του ζητά συγνώμη για την εξαφάνισή της. Την ίδια στιγμή η Μάρθα επιχειρεί να αλλάξει εντελώς το στυλ της κι η Λαμπρινή προσπαθεί μάταια να πείσει την αδερφή της να παραδοθεί. Παράλληλα ο Παύλος δέχεται ένα τηλεφώνημα από τη Σίλα, που του ζητά ραντεβού και τον βάζει σε υποψίες. Εν τω μεταξύ ο Φίλιππος συναντιέται με την Αφροδίτη, που του λέει τη στάση που κρατάει ο Αντώνης για την εγκυμοσύνη της. Ο Φίλιππος αντιμετωπίζει έναν άτεγκτο Αντώνη κι έρχονται σε σφοδρή αντιπαράθεση. Την ίδια στιγμή συγκρούονται και η Σίλα με τη Λίτσα, που επεμβαίνει συνέχεια στη ζωή της. Το ίδιο βράδυ η Ελισάβετ παρακολουθεί το σπίτι του Ορέστη και τον βλέπει να φιλάει μια άγνωστή της κοπέλα. Συγχρόνως η Λένια αντικρίζει τον Στέργιο όρθιο.

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016
53o επεισόδιο

Ο Στέργιος καλύπτει με μαεστρία το γεγονός ότι η Λένια τον βλέπει όρθιο και ξαναπέφτει ανήμπορος στην αναπηρική καρέκλα. Η μικρή στεναχωριέται και δημιουργεί ακόμα μια ηθική αναστολή στην Αγάπη. Την ίδια στιγμή ο Αντώνης πιέζει την Αφροδίτη να μην κρατήσει το παιδί και αυτή παίρνει την καθοριστική απόφαση που θα είναι μοιραία για τη σχέση τους… Η Ελισάβετ αλλάζει στρατηγική όσον αφορά τον Ορέστη κι ακολουθεί τη συμβουλή του Παύλου. Γίνεται πιο χαλαρή και σταματάει τις ζήλιες. Αυτό τη φέρνει πιο κοντά στο να τον κερδίσει. Ένα τηλεφώνημα της Άννας, στις 3 τα ξημερώματα στον Παύλο, γίνεται αφορμή για να ενοχληθεί παρά πολύ η Αλίκη και να δημιουργήσει θέμα, έχοντας το δίκιο με το μέρος της. Ταυτόχρονα η Λαμπρινή αναζητά την αδελφή της που απόδρασε…

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016
54o επεισόδιο

Η Μαρουσώ ακούει αυτά που της λέει η Αγάπη και αναγκάζεται να συμβιβαστεί επειδή αγαπάει πολύ τον Φίλιππο. Η Αγάπη όμως καταλαβαίνει πόσο έχει στενοχωρηθεί η Μαρουσώ και παίρνει μια διαφορετική απόφαση.. Η Σίλα συναντιέται με τον Παύλο και του λέει κάτι που τον αφήνει άφωνο.. Η Αφροδίτη παθαίνει αποστροφή απέναντι στον Αντώνη μετά την επέμβαση και δεν θέλει να τον βλέπει μπροστά της. Η Άννα κάνει επίσκεψη έκπληξη στον Παύλο και του πάει ένα δώρο που το συνοδεύει με μια εξομολόγηση. Ο Ορέστης πέφτει απ’ τα σύννεφα με κάτι που του λέει η Ελισάβετ. Ο Αντώνης, λέει στον μοναχό Αμβρόσιο τα συμπεράσματα του για την Μάρθα και τον σοκάρει αρκετά. Η Αλίκη βλέπει το δώρο που έκανε η Άννα στον Παύλο, βρίσκει όμως και μια κάρτα που ήταν κρυμμένη μέσα..

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016
55ο επεισόδιο

Ενώ ο Παύλος και η Αλίκη έρχονται σε αντιπαράθεση, ο Αμβρόσιος σοκάρεται με την αποκάλυψη του πατέρα του Αντώνη. Την ίδια στιγμή ο Ορέστης προτείνει στον Κώστα μια προσοδοφόρα επένδυση και ο Βαγγέλης παίρνει τα αποτελέσματα των εξετάσεων του, αλλά κάτι δεν πάει καλά. Λίγο αργότερα ο Ορέστης ανοίγει την καρδιά του στην Άννα, για τη μυστηριώδη γυναίκα που τον ενοχλεί. Παράλληλα η Αφροδίτη έχει αρχίσει και νιώθει αποστροφή προς τον Αντώνη και η Μαρουσώ αρνείται κατηγορηματικά να μείνει με τον Φίλιππο και την Αγάπη στο καινούργιο σπίτι. Και ξαφνικά ο Ορέστης λαβαίνει ένα τηλεφώνημα που τον σοκάρει.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !