Καλομοίρα: Η συγκίνησή της , όταν ρωτήθηκε για το θηλασμό της κόρης της....

Αποτέλεσμα εικόνας για Καλομοίρα
Έχει κάνει τρία παιδιά και το κορμί της είναι καλύτερο κι από πριν. Ειδικά αν σκεφτεί κανείς πως η Καλομοίρα έφερε στον κόσμο την κορούλα της μόλις πριν από 4 μήνες.


"Μου αρέσει πολύ το φαγητό, δεν το κρύβω, αλλά έχω έναν άντρα και θέλω να είμαι ελκυστική για εκείνον και για μένα" μας είπε με την αφοπλιστική της ειλικρίνεια ομολογώντας πως προσέχει πολύ τη διατροφή της. Τόσο για την ίδια αλλά και για τα παιδιά της που θέλει να τρέφονται υγιεινά.

Την συναντήσαμε στο press event για την πολυσυζητημένη πρεμιέρα του Rising Star την Κυριακή και πραγματικά μας θύμισε γιατί την αγαπούσαμε τόσο πολύ από την πρώτη της εμφάνιση στο τότε reality Fame Story. Η ίδια χάρηκε πολύ που την δόθηκε η ευκαιρία να έρθει ξανά για ένα τόσο μεγάλο διάστημα στην Ελλάδα που αγαπάει πολύ και για την πρόταση που της έγινε. Παραδέχτηκε όμως πως δεν θα επέστρεφε μόνιμα εδώ και πως από το 2018 που τα διδυμάκια της θα ξεκινήσουν σχολείο δε θα είχε την ευκαιρία πια να έρθει για τόσο διάστημα για δουλειά ούτε περιστασιακά.

Γιατί για την γλυκιά Καλομοίρα -που μέρα δεν έχει περάσει από πάνω της όλα αυτά τα χρόνια- η οικογένειά της είναι πάνω από όλα. Γι' αυτό και την είδαμε να σκουπίζει τα δάκρυά της όταν μας είπε οτι δεν κατάφερε να θηλάσει για όσο διάστημα ήθελε η ίδια την μικρούλα της. Αφοπλιστικά αυθόρμητη κι ειλικρινής, δροσερή όπως πάντα η Καλομοίρα ήταν με λίγα λόγια απλά, απολαυστική.

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξή της στο βίντεο που ακολουθεί.


Πηγή: gossip-tv.gr

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Γιώργος Μπαστουνάς

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: