«Ο ΣΥΡΙΖΑ υπερασπίζεται την πολυφωνία των ΜΜΕ»


Τις τελευταίες ημέρες ο χώρους του Τύπου έχει πληγεί ανεπανόρθωτα, και η κρίση η οικονομική έχει εισχωρήσει πλέον βαθειά και σε αυτόν.Με αφορμή,λοιπόν,την έντονη επικαιρότητα(ΔΟΛ κ.λπ.) ,το Γραφείο Τύπου της Κυβέρνησης προέβη στην εξής ανακοίνωση:Οι εξελίξεις στο χώρο των ΜΜΕ δεν έρχονται ως κεραυνός εν αιθρία. Είναι αποτέλεσμα της προϊούσας κρίσης του Τύπου και των ιδιότυπων χαρακτηριστικών «ανάπτυξης» των ελληνικών ΜΜΕ. Το καθεστώς των χαριστικών τραπεζικών δανείων και των σχέσεων διαπλοκής με το πολιτικό σύστημα, δημιούργησε μη βιώσιμες επιχειρήσεις. Εκείνοι που εξέθρεψαν και συμμετείχαν στη διαμόρφωση του προηγούμενου καθεστώτος,  σήμερα προσπαθούν να κάνουν πολιτικά παιχνίδια στις πλάτες των εργαζομένων, τα δικαιώματα των οποίων σε κάθε χώρο δουλειάς εκλαμβάνονται ως «αριστερή ιδεοληψία».

Στεκόμαστε στο πλευρό των εργαζομένων που σήμερα κινδυνεύει η εργασία τους, όπως το κάναμε πάντα. Πρέπει να αναληφθούν συγκεκριμένες πρωτοβουλίες από την κυβέρνηση, τα αρμόδια θεσμικά όργανα, τη Βουλή, για την κατοχύρωση των δικαιωμάτων των εργαζομένων, ως προϋπόθεση της ανεξάρτητης ενημέρωσης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ υπερασπίζεται την πολυφωνία των ΜΜΕ ως συστατικό στοιχείο της δημοκρατίας.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: