Μετακόμισε στην Αθήνα η Έλενα Ράπτη.

Η σχέση της βουλευτού της Ν.∆. Έλενας Ράπτη και του τραγουδιστή Λούκα Γιώρκα αµφισβητήθηκε αρκετές φορές. Εκείνοι, όµως, απέδειξαν ότι στην αγάπη δεν έχει καµιά σηµασία η ηλικία ή οι διαφορετικές ενασχολήσεις των δύο ερωτευµένων, αλλά µόνο η καρδιά!


Η γοητευτική βουλευτής τον τελευταίο χρόνο πήρε την απόφαση να περνάει το µεγαλύτερο µέρος της ζωής της στην Αθήνα. Αφορµή είναι κυρίως οι υποχρεώσεις του συντρόφου της. Ο τραγουδιστής από την περασµένη άνοιξη σταµάτησε τις εµφανίσεις του στη Θεσσαλονίκη και έπρεπε να βρίσκεται στην Αθήνα.
Η Έλενα θεώρησε σωστό να είναι κοντά του. Έτσι, σύμφωνα με τη real, αποφάσισαν να µετακοµίσουν στο σπίτι της στο Κολωνάκι. Η αλλαγή κατοικίας βοήθησε πολύ και την Έλενα στις κοινοβουλευτικές της δραστηριότητες. Έχει σταµατήσει τα συνεχή πήγαινε-έλα από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα και περνάει περισσότερο χρόνο µε τον αγαπηµένο της.
Η ζωή τους στην Αθήνα είναι ήρεµη και χαλαρή. Έχουν βρει τους ρυθµούς τους και έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν κοινές παρέες. Οι εµφανίσεις τους σε θεατρικές πρεµιέρες και κοσµικά events είναι όλο και πιο συχνές. Κάτι που δεν συνήθιζαν στη Θεσσαλονίκη.
Το κοντινό τους περιβάλλον περιγράφει µια Έλενα πιο απελευθερωµένη, πιο εξωστρεφή και πιο χαλαρή από ποτέ. Το µόνο που την ενδιαφέρει είναι η προσωπική της ζωή να είναι ουσιαστική και να µην καταπιέζεται. Η Θεσσαλονίκη λείπει και στους δυο, είναι η πόλη που ερωτεύτηκαν, έζησαν για ένα διάστηµα και έχουν πολλές κοινές αναφορές, γι’ αυτό σε κάθε ευκαιρία επιστρέφουν. Αλλες φορές για να συναντήσουν τους γονείς της Ελενας, άλλες για guest εµφανίσεις του Λούκα. 

gossip-tv.gr

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Μιχάλης Κουφογιαννάκης

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: