Γιάννης Χατζηγεωργίου: Θα γίνει χαμός στο ΤΑΜΑΜ....

Αποτέλεσμα εικόνας για Γιάννης Χατζηγεωργίου
Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου μιλάει για τα σχέδιά του στην υποκριτική και το τραγούδι.Η άποψη μου είναι ότι φέτος υποκριτικά παρουσίασες μεγάλη εξέλιξη. Φαντάζομαι ότι δούλεψες πολύ, προκειμένου να καταφέρεις να παρουσιάσεις αυτό το αποτέλεσμα... 

«Σε ό,τι αφορά την υποκριτική ικανότητα μου, με βοήθησε το θέατρο. Επίσης, με βοήθησε πολύ ότι έχω πάρει πιο σοβαρά κάποια πράγματα στη ζωή μου. Έχω πάρει πιο σοβαρά τπ δουλειά μου σε σχέση με πριν. Δεν ξενυχτάω, διαβάζω και είμαι όσο πιο συγκεντρωμένος γίνεται στο γύρισμα»

Ετοιμάζεις κάτι άλλο αυτή την περίοδο;

«Ετοιμάζω περιοδεία με το συγκρότημα Radio Act, η οποία θα ξεκινήσει από την Αθήνα στις 16 Δεκεμβρίου. Μετά θα πάμε στην Πάτρα, αλλά και σε όλα τα μέρη της Ελλάδας. Είμαι χαρούμενος, γιατί ορμώμενοι από το τραγούδι Θ.Α.Ο., που έγινε γνωστό μέσω του Τομάμ, αποφασίσαμε να κάνουμε μία περιοδεία, την οποία θα ονομάσουμε επίσης G.A.D., καθώς θέλουμε να μεταφέρουμε αυτό το τραγούδι, τα ακούσματα και τις μελωδίες μας σε όλη την Ελλάδα. Επίσης, θα είμαι στο θέατρο ΟΟΓΟΠΘΪ. με την παράσταση Μία τρελή, τρελή αλφαβήτα 2 με τον Άνθρωπο- Ορχήστρα. Ξεκινάμε στις 3 Δεκεμβρίου. Πρόκειται για μια πολύ ωραία μουσική παράσταση για τους μικρούς μας φίλους»

Θέλω να μου πεις με δυο-τρεις λέξεις τι να περιμένουν οι τηλεθεατές φέτος από το Ταμάμ...

«θα γίνει χαμός!»

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Γιώργος Μπαστουνάς

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: