Πιο ήρεμος ανταγωνισμός...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

Θα "ηρεμήσει" από τον σκληρό ανταγωνισμό το "Rising Star" του Ant1 την Τρίτη 3 Ιανουαρίου,αφού για πρώτη φορά από την έναρξη του σόου κανένα άλλο κανάλι δεν τοποθετεί ισχυρό πρόγραμμα.



Να θυμίσουμε πως στην πρεμιέρα του "Rising Star" ο Άλφα είχε τοποθετήσει απέναντι τη σύχρονη ελληνική ταινία, "Νήσος"¨,ενώ τη δεύτερη εβδομάδα το Star προγραμμάτισε την παράσταση του Μάρκου Σεφερλή,"Πενήντα Αποχρώσεις του Greece",που ήταν σε πρώτη τηλεοπτική προβολή.Την Τρίτη των Χριστουγέννων το Star ξανά δυσκόλεψε τον Αντ1,αφού έριξε απέναντι από το 3ο live του "Rising Star" το "Μόνος στο σπίτι 2",μία σταθερή αξία των γιορτινών αυτών ημερών.

Την Τρίτη, 3 Ιανουαρίου, έχουμε το τέταρτο live του "Rising Star" και τότε ο ανταγωνισμός δεν προβλέπεται σκληρός.Ο Άλφα κατεβαίνει στη μάχη με τις επαναλήψεις των σειρών, "Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα","Αστέρας Ραχούλας" και "Η Λέξη που δεν λες",ενώ το Star στη ζώνη 9 με 10 θα προβάλει την ξένη σειρά, "NCIS", και στις 10 θα ξεκινήσει η ταινία, "Φωτιά πάνω από την Πομπηία".

Για να δούμε τι απόδοση θα έχει το talent show σε αυτό το ελαφρύ ανταγωνιστικό πλαίσιο και αν θα καταφέρει να αγγίξει το πολυπόθητο 35%.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !