Μενεγάκη - Ρέβη: Ο χωρισμός, που τις έφερε κοντά....

0
Αποτέλεσμα εικόνας για Μενεγάκη - Ρέβη
 Οι δυο τους γνωρίστηκαν για πρώτη φορά πριν από αρκετά χρόνια και από τότε μέχρι σήμερα διατηρούν άριστες σχέσεις, ενώ η Ελένη Μενεγάκη την εμπιστεύεται πλέον με κλειστά μάτια.



Η Ρούλα Ρέβη, συγκινημένη από την τελευταία της συνεργασία με την Ελένη, θέλησε να μοιραστεί στα social media τη δική της ιστορία για το πώς γνωρίστηκαν, ενώ αποκάλυψε πως ήρθαν πιο κοντά εξαιτίας ενός παλιού χωρισμού της φωτογράφου.

Για την ακρίβεια, η κυρία Ρέβη, όπως αναφέρει η Freddo περιέγραψε στο προφίλ της:

«Πριν αρκετά χρόνια, όταν πρώτη φορά μου ανέθεσαν να φωτογραφίσω την Ελένη, είχα αγωνία σαν να έπιανα για πρώτη φορά κάμερα στα χέρια μου! Είχα προετοιμαστεί φουλ με φώτα (πρέπει να είχα κουβαλήσει ένα φορτηγό), ήθελα να είμαι έτοιμη να δείξω σε εκείνη πρώτα απ' όλους πώς τη βλέπω εγώ! Είχα πάει δύο ώρες πριν στο location, είχα στήσει τα πάντα, είχα κάνει τεστ και απλά αγωνιούσα», γράφει και συνεχίζει την περιγραφή: «Εκείνη μπήκε μέσα, μόλις είχε γίνει μητέρα στο πρώτο της παιδί, ήταν άβαφη, με βρεγμένα μαλλιά, με κοίταξε, μου έδωσε το χέρι της και με ρώτησε γιατί φαινόμουν κάπως λυπημένη! Εγώ της είπα ότι είμαι καλά και εκείνη, ρίχνοντας μια μάτια στο μικρό σκυλάκι που είχα μαζί μου, με ρώτησε αν είχα μόλις χωρίσει από κάποια σχέση μου!.. Εγώ, ναι, μόλις είχα χωρίσει από κάποια σχέση μου και της το είπα! "Οπότε θα κάνουμε μια φανταστική φωτογράφιση σήμερα, έτσι δεν είναι;" με ρώτησε! Και την κάναμε! Από τότε ακολούθησαν πολλές δουλειές μαζί της, πάντα μιλάμε με τα μάτια! Πόσο ωραία δυο γυναίκες να μιλάνε με τα μάτια», έγραψε μεταξύ άλλων.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !