Δολοφονία Θώμης Κουμπούρα: Ομολόγησε ο δράστης!

Unknown
0
Σύμφωνα με το lamiastar.gr, ο άνδρας που από χθες (σ.σ. Παρασκευή) το μεσημέρι ανακρινόταν ως ο νούμερο 1 ύποπτος για τη δολοφονία της 45χρονης παιδοψυχίατρου, είπε στους αστυνομικούς: "Ναι εγώ σκότωσα τη Θώμη Κουμπούρα". 


Η διαδικασία της ανάκρισης δεν ήταν καθόλου εύκολη υπόθεση, αφού ο δράστης μιλούσε ασυνάρτητα. Παρόλα αυτά, η επιμονή των αστυνομικών που ηγούνταν της ανάκρισης, αλλά και η μεθοδευμένη δουλειά τους, τον έφεραν σε αδιέξοδο και τον οδήγησαν στην ομολογία. 

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ο 39χρονος από την πρώτη στιγμή έλεγε διάφορες ασυναρτησίες και όπως ήταν φυσικό υπέπεσε σε σωρεία αντιφάσεων, ενώ δεν μπορούσε να απαντήσει σε βασικά ερωτήματα των αστυνομικών, ούτε να δικαιολογήσει τα ευρήματα και τα στοιχεία που είχαν στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί. 

Τελικά γύρω στις 3:00 τα ξημερώματα τους είπε: "Αν είναι έτσι όπως τα λέτε, εγώ τη σκότωσα, αλλά δεν θυμάμαι πως το έκανα", ωστόσο, δεν εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν στο στυγνό έγκλημα. 

Στις 03:00 τα ξημερώματα εκδόθηκε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης, ενώ τις επόμενες ώρες αναμένεται να οδηγηθεί στο Δικαστικό Μέγαρο της Λαμίας, ενώπιων του ανακριτή και του εισαγγελέα. 

Παράλληλα, για έγκλημα που υποδηλώνει μίσος και πάθος έκανε λόγο ο ιατροδικαστής Πειραιά, Ηλίας Μπογιόκας, που εξέτασε χθες, Παρασκευή, τη σορό της άτυχης παιδοψυχιάτρου. 

Ο νούμερο ένα ύποπτος για την δολοφονία, είχε φτάσει στη Λαμία από την Ευρυτανία, λίγο πριν τις 16:00 το απόγευμα της Παρασκευής. 

Τα ηλεκτρονικά ίχνη του άνδρα είχαν εντοπιστεί το πρωί της ίδιας ημέρας στο Κρίκελλο Ευρυτανίας καθώς ο ίδιος στο προφίλ του στο Facebook έκανε αναρτήσεις σχετικά με την υπόθεση και είχε ανεβάσει μάλιστα και βίντεο! Ο ίδιος λέει στις αναρτήσεις του ότι είναι αθώος και ότι του έχουν στήσει πλεκτάνη. 

Στο μεταξύ, χθες το απόγευμα, έγινε η κηδεία της άτυχης παιδοψυχιάτρου. Λίγα λεπτά μετά το τελευταίο "αντίο", ο αδερφός της Σάββας, μίλησε για την υπόθεση, γνωρίζοντας πως η αστυνομία έχει στα χέρια της και ανακρίνει τον Νο 1 ύποπτο για την δολοφονία της αδερφής του. 


με πληροφορίες από lamiastar, lamiareport, newsit

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !