Γιώργος Τσούλης: Στη Μενεγάκη θα έκανα ναζάκια, ζήλιες κι ό,τι άλλο θέλει....

Αποτέλεσμα εικόνας για ελενη
Τον απολαμβάνουμε καθημερινά μαζί της και νιώθει ευτυχής που φέτος είναι στο πλευρό της. Τον στηρίζει κι εκείνος θα έκανε ότι του ζητούσε!Ο λόγος για τον μάγειρα της Ελένης Μενεγάκη, Γιώργο Τσούλη.

Στην κουζίνα της εκπομπής, ποιος είναι ο αρχηγός; Εσύ ή η Ελένη Μενεγάκη;

«Η Ελένη είναι η παρουσιάστρια. Ακολουθώ πάντα τις οδηγίες της και τη σέβομαι. Ακολουθώ την ομάδα πιστά. Έχουμε πολύ καλή σχέση και με εμπιστεύεται. Της στέλνω τις συνταγές να τις εγκρίνει, γιατί θεωρεί τη μαγειρική πολύ βασικό κομμάτι της εκπομπής, και έτσι δουλεύουμε. Αν δεν γνωρίζει κάτι, θα με ρωτήσει και θα της το πω. Αλλά, ξέρει τι αρέσει στον κόσμο και τι προτιμά η ίδια. Έχω πέσει μέσα στις γεύσεις της. Με βοηθάει πολύ στην παρουσίαση. Με στηρίζει!»

Δεν αισθάνθηκες ότι βούτηξες σε βαθιά νερά;

«Όχι. Η Ελένη δεν με άφησε ποτέ να αισθανθώ ανασφάλεια. Είχα από την αρχή την εμπιστοσύνη της. Μου είπε «σε εμπιστεύομαι». Τελείωσε. Όταν την είδα πρώτη φορά μπροστά μου στο πλατό, στο δοκιμαστικό, της είπα «Να σε τσιμπήσω; Είσαι αληθινή;». Δεν πίστευα ποτέ ότι θα μαγείρευα δίπλα από τη Μενεγάκη. Είναι πολύ απλή, με συμβουλεύει, είναι δοτική και δίνει χώρο στους συνεργάτες της. Είναι άνθρωπος της ομάδας»

Στον αέρα δείχνεις ότι έχεις οικειότητα μαζί της. Δεν φοβάσαι μήπως ξεφύγεις;

«Ξέρω τα όρια μου και δεν ξεφεύγω ποτέ. Γνωρίζω μέχρι πού με παίρνει. Δεν σκέφτομαι τι θα πω πριν την εκπομπή, αλλά στον αέρα είμαι προσεκτικός»

Η Ελένη Μενεγάκη σου αρέσει ως γυναίκα;

«Εννοείται! Μα, μοιάζει 25 ετών. Θα της έκανα ναζάκια, ζήλιες κι ό,τι άλλο θέλει (γελάει). Είναι θεά! Κι από κοντά είναι ακόμα πιο όμορφη. Κάθε μέρα της το λέω «Αχ, βρε Ελένη!». Το συζητάω και με την κοπέλα μου το πόσο όμορφη είναι»

Η οποία δεν ζηλεύει όταν σε ακούει να μιλάς έτσι για μία άλλη γυναίκα;

«Τι να ζηλέψει; Το άπιαστο όνειρο; Δεν γίνεται», εξομολογείται ο ίδιος στο Down Town Κύπρου.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Γιώργος Μπαστουνάς

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: