Παναγιώτα Βλαντή για ΡΑΧΟΥΛΑ: «Θα υπάρξουν σοβαρές ανατροπές...»


H Παναγιώτα Βλαντή πρωταγωνιστεί στο κωμικό σίριαλ του ALPHA,Αστέρας Ραχούλας.Τι λέει για τον ρόλο της και την εξέλιξη της ιστορίας;Στη σειρά υποδύεσαι τη Μαργαρίτα. Τι χαρακτήρας είναι;

«Η Μαργαρίτα ζούσε στο Λονδίνο πολλά χρόνια και τα τελευταία τρία επέστρεψε στη Ραχούλα. Είναι μια μοντέρνα γυναίκα η οποία αγαπάει το χωριό της, κατανοεί την αγάπη και το δόσιμο του χωριού στο ποδόσφαιρο, συμμετέχει και βοηθά. Είναι μια γυναίκα η οποία έχει κάποιους γρίφους. Δεν ξέρουμε πολλά για το παρελθόν της και το σίγουρο είναι ότι η ιστορία της βασίζεται σ' αυτό».

Ο Άρης παλεύει να μάθει για το παρελθόν της... 

«Από τότε που χάθηκαν, γύρω στα 18-19, δεν είχαν καμία επαφή. Βέβαια, η Μαργαρίτα μάθαινε για τον Άρη, ενώ εκείνος όχι, και τώρα παλεύει να μάθει. Βασικά, η Μαργαρίτα είναι ένας γρίφος για τον Άρη. Δεν ξέρει πράγματα γι' αυτήν και εκείνη έχει προσπαθήσει να κρατήσει τα μυστικά της, τα οποία είναι τονισμένα ιδιαιτέρως στη σειρά για να υπάρχει σασπένς».

Όταν αποκαλυφθούν αυτά τα μυστικά, θα υπάρξουν ανατροπές; 

«Για να είμαι ειλικρινής, δεν ξέρω λεπτομέρειες, αλλά μόνο ότι θα υπάρξουν σοβαρές ανατροπές στην ιστορία».

Τι συναισθήματα τρέφει εκείνη για τον Άρη; 

«Σίγουρα έχει τρυφερά συναισθήματα, έχει και θυμό μαζί του. Ωστόσο, νομίζω ότι κυριαρχεί πιο πολύ ο νεανικός έρωτας γι' αυτόν. Αγαπά την κόρη του και, γενικά, τον νοιάζεται. Δεν θέλει, όμως, να το δείχνει πάντοτε και λίγο τον πειράζει. Υπάρχει αυτό το ερωτικό παιχνίδι ανάμεσά τους, το οποίο προκαλεί η Μαργαρίτα. Πιο πολύ το διασκεδάζει, δεν έχει στριμωχτεί ακόμα. Αυτή τη στιγμή απλώς προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί του, τον προστατεύει, τον βοηθάει. Νομίζω ότι στη Μαργαρίτα έχει ξυπνήσει πάλι ο ερωτάς της για τον Άρη».

Θα δούμε τους ήρωες να αφήνονται στα συναισθήματα τους και να έρχονται κοντά; 

«Σίγουρα θα αφεθούν κάποια στιγμή και θα θελήσουν να έρθουν πιο κοντά. Όταν υπάρχει έρωτας, δεν γίνεται. Όσο και να κρατάς αποστάσεις, κάποια στιγμή ο ηλεκτρισμός και ο μαγνητισμός που υπάρχουν καταλήγει κάπου άλλου...».

mytv

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: