Η απομυθοποίηση,τελικά κόστισε...

0

Η Ελένη Μενεγάκη είναι αναντίρρητα -είτε την παρακολουθείς είτε όχι, είτε βάζεις να δεις ''Ελένη'' είτε όχι- μια πολύ σημαντική τηλεοπτική μετοχή. Κάθε κανάλι σίγουρα θα έδινε πάρα πολλά για να την εντάξει στο δυναμικό του, καθώς είναι αυτή τη στιγμή το No1 brand name, που αποφέρει κέρδη μόνο και μόνο με την παρουσία της.

Όλα αυτά τα χρόνια η παρουσιάστρια έχει κατορθώσει κάτι πολύ δύσκολο έως και...ακατόρθωτο: να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού- του γυναικείου ως επι το πλείστον- για την ίδια.Ξεκίνησε αρκετά μικρή, καθιερώθηκε σύντομα ως η βασίλισσα της πρωινής ζώνης παρουσιάζοντας τον ''Πρωινό Καφέ'' του ANT1- η μακροβιότερη κι ιστορικότερη πρωινή εκπομπή- ,και αποτυπώθηκε τελικά στη συνείδηση της Ελληνίδας νοικοκυράς,που την ακολουθεί πιστά μέχρι και σήμερα.

Το αν οι εκπομπές της είχαν να πουν κάτι στον τηλεθεατή κι αν είχαν να του δώσουν πράγματι πληροφορία,μετά από κάποιο σημείο ερχόταν σε δεύτερη- για να μην πω τρίτη- μοίρα.Δυστυχώς ή ευτυχώς, ο κόσμος επιλέγει Ελένη και όχι ''Ελένη''. Με άλλα λόγια: η δύναμή της ήταν- και είναι- τέτοια που ωθούσε το κοινό να δει την ίδια κι όχι το περιεχόμενο που παρουσίαζε.

Χρονιά με τη χρονιά,λοιπόν,η Ελένη έγινε η γυναίκα που το κοινό ήθελε ανελλιπώς να παρακολουθεί, ήταν εκείνο το ''κουμπί''  που είχε περίοπτη θέση πάνω στο τηλεκοντρόλ του Έλληνα και της Ελληνίδας, ήταν η παρουσιάστρια που ο κόσμος ελκυόταν να ''κλέβει'' κάθε μέρα λίγη από την αίγλη που φρόντιζε η ίδια να δώσει στα προσωπικά της δεδομένα.Και ξέρετε πώς γινόταν αυτό; Με το να μην αποκαλύπτει τίποτα.Ή για να είμαι σαφέστερος,με το να αποκαλύπτει στο κοινό της μόνο όσα ήθελε αυτή.Ακόμη,πέραν του ότι ήταν φειδωλή από τον τηλεοπτικό αέρα στο να...ξεδιπλώνει τα προσωπικά της,φρόντιζε να κάνει το ίδιο και με τους δημοσιογράφους,καθώς ποτέ δεν προέβαινε σε δηλώσεις που θα έβαζαν...βαθειά στην ιδιωτική της ζωή τον κόσμο αλλά φυσικά και τους ίδιους.

Το τελευταίο διάστημα, τα νούμερα της Ελένης παρουσιάζουν μια πολύ σημαντική πτώση, και τα άλλοτε δυνατά ποσοστά που έφερνε ακόμη και με μια της ''καλησπέρα'',έχουν μετατραπεί σε ουτοπικό σενάριο.Η εκπομπή έχει φυσικά πολλά τρωτά σημεία-τα είχε και πέρυσι,και πρόπερσι- , που αν δεν αλλάξει η ίδια ή αν δεν τα βελτιώσει, τότε ο κατήφορος είναι αναπόφευκτος.

Όμως, η απότομη ''βουτιά'' που έχει σημειώσει η εκπομπή,δεν οφείλεται μόνο στην...κενή σκαλέτα, αλλά κυρίως στην επικοινωνιακή συμπεριφορά της ίδιας της Ελένης.Το τελευταίο διάστημα, λοιπόν, κι ενώ όπως ήδη είπα η Ελένη ποτέ δεν σε έβαζε μες στο σπίτι της- σε άφηνε διακριτικά να μπεις μέχρι...την αυλή του!- ,κάτι έχει αλλάξει.Καθημερινά, βλέποντας προφανώς πως η καθοδική πορεία τής χτύπησε την πόρτα, επιλέγει να δίνει στον κόσμο αφειδώς πληροφορίες για τα προσωπικά της, που άλλοτε δεν θα...μαρτυρούσε ούτε για αστείο!

Οι αναφορές στο σπίτι της, τον άντρα της- ναι,το είπε ευθέως κι αυτό!-,στα παιδιά της ,στους λοιπούς συγγενείς,εν ολίγοις, είναι πια καθημερινό φαινόμενο, και αν μη τι άλλο έχει προκαλέσει αίσθηση.Η παρουσιάστρια φρόντισε να μας ενημερώσει για διάφορα, από  το χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισε μέχρι και το τι νούμερο παπούτσι φορά η κορούλα της!Μάλιστα, και σε πρόσφατη συνέντευξή της ήταν άκρως αποκαλυπτική ,μιλώντας για την κόπωση της εκπομπής αλλά και την προσωπική ευτυχία που βιώνει,κάτι που επίσης δεν θα έκανε ούτε για αστείο!

Ο κόσμος ,που πάντα άκουγε γι'  αυτήν από τους άλλους(σ.σ. δημοσιογράφοι) και ποτέ από την ίδια, ο κόσμος, που μάθαινε για εκείνη κι έπειτα δεν έβλεπε την ώρα να βάλει ''Ελένη'' ώστε να ''χαθεί'' στη χαραμάδα που εκείνη θα του άνοιγε δίνοντάς του απλά υπαινιγμούς, έχασε μάλλον το ενδιαφέρον του για αυτά τα ''παιχνιδάκια'' της.Ο μύθος ,λοιπόν, γύρω από την ίδια ,άρχισε σταδιακά να γκρεμίζεται, κι έτσι η καθημερινή απομυθοποίηση της Ελένης,τελικά φαίνεται πως κοστίζει ακριβά στην ''Ελένη''...

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !