Το δείπνο Κυριακού - Χατζηνικολάου, η αντίδραση Θέμου...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

Αρχές Νοεμβρίου, δηλαδή λίγες μόλις ημέρες μετά την απόφαση του ΣτΕ να ακυρώσει τοn διαγωνισμό για τις άδειες… ο Νίκος Χατζηνικολάου ξεκίνησε τις συζητήσεις με τον ΑΝΤ1, στις οποίες ενεργό ρόλο είχε και ο κουμπάρος και στέλεχος του καναλιού Τζονι Καλημέρης.
Οπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενο ρεπορτάζ η απόφαση του Ακυρωτικού Δικαστηρίου που στην ουσία έθεσε εκτός παιχνιδιού το ΟΝΕ του Βαγγέλη Μαρινάκη… ήταν η αρχή του κύκλου των επαφών του Νίκου Χατζηνικολάου με το κανάλι του Αμαρουσίου που ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες ημέρες.

Στην ουσία όμως επισφραγίσθηκαν με το δείπνο που παρέθεσε στο σπίτι του ο εκδότης της Real News» στον αντιπρόεδρο του ΑΝΤ1  Θοδωρή Κυριακού.

Έχοντας λοιπόν καθίσει κατά κάποιον τρόπο η σκόνη από τις πρώτες αντιδράσεις… Σήμερα η συζήτηση περιστρέφεται στην ημέρα που θα μπορούσε να τοποθετηθεί η εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου. Το παρασκήνιο γύρω από το συγκεκριμένο θέμα είναι τεράστιο… αφού υπάρχουν υψηλόβαθμα στελέχη του καναλιού που δηλώνουν σκεπτικισμό για το αν πρέπει η πολιτική εκπομπή να μπει τις Δευτέρες που θα μείνει κενό από την απουσία των «Ράδιο αρβύλα», δεδομένου ότι υπάρχει και η εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη… ή αν πρέπει να μπει τελικά Τετάρτες ή Πέμπτες που είναι πιο βολικές για τον προγραμματισμό.

Είναι φανερό λοιπόν ότι θα υπάρξει πλούσιο παρασκήνιο και με τον Θέμο στην περίπτωση που οριστικοποιηθεί η συνεργασία με Χατζηνικολάου, διότι εκτός από την ημέρα προβολής του «Ενικού» που ενδέχεται να επηρεάσει το «ΟΛΑ»… και οι δυο είναι εκδότες και ανταγωνιστές στον κυριακάτικο έντυπο στίβο… που η τηλεόραση του ΑΝΤ1 διαφημίζει τις εφημερίδες τους!

Πάντως η αντίδραση του Θέμου Αναστασιάδη όταν πληροφορήθηκε την είδηση ήταν να σηκώσει το τηλέφωνο και να καλέσει δυο πρόσωπα του ΑΝΤ1, προκειμένου να του επιβεβαιώσουν την πληροφορία… Οταν η απάντηση από την άλλη άκρη του τηλεφώνου ήταν καταφατική… μουρμούρισε κάτι με το γνωστό στυλ του, δηλαδή μέσα από τα δόντια του για να μην καταλάβει ο συνομιλητής του και έκλεισε το τηλέφωνο! Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο γνωστός εκδότης αν και οπαδός συντηρητικών απόψεων πάντα λάτρευε το Μαοικό ρητό, «Μεγάλη αναταραχή, θαυμάσια κατάσταση»! Και ο νοών νοείτω!

enimerosi24.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !