«Πίστευε και μη ερεύνα»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Ο συνδυασμός της αβεβαιότητας και έλλειψης κεφαλαίων με την οργιώδη φημολογία για εξαγορές, συνεργασίες κλπ του ΔΟΛ με άλλους επιχειρηματίες έχουν κάνει τσατάλια τα νεύρα και την ψυχολογία των εργαζομένων, οι οποίοι συνεχίζουν να δουλεύουν σε συνθήκες πλήρους αβεβαιότητας με οφειλές 4 μηνών πίσω τους και συνεχείς αθετήσεις υποσχέσεων από πλευράς της διοίκησης, ενώ ταυτόχρονα βλέπουν τα σωματεία τους να έχουν πλέον παραδώσει ψυχή και πνεύμα γενικώς. Βέβαια από την άλλη πλευρά και οι ίδιοι οι εργαζόμενοι του ΔΟΛ για διαφόρους λόγους δεν μπορούν να ενωθούν και να συνεννοηθούν ώστε να αναλάβουν κάποιες πρωτοβουλίες μόνοι τους και να αναζητήσουν κάποιες επίσημες απαντήσεις.

Υπάρχουν βέβαια αρκετοί εργαζόμενοι που με δική τους πρωτοβουλία δοκιμάζουν να ρωτήσουν υψηλόβαθμα στελέχη του συγκροτήματος, αλλά όλοι λαμβάνουν διάφορες απαντήσεις που συμπυκνώνονται στο… «γίνονται κινήσεις για το καλό σας και μην ανησυχείτε και μην ψάχνεστε και μην πιέζετε καταστάσεις. Θα γίνουν κάποια στιγμή το επόμενο διάστημα ανακοινώσεις».
Με βάση το χρονοδιάγραμμα ο Ψυχάρης έχει κερδίσει δύο ακόμη εβδομάδες ησυχίας αφού η επόμενη καταβολή πληρωμής είναι προγραμματισμένη για τις 16 Δεκεμβρίου και ακολουθεί το δώρο Χριστουγέννων και αμέσως μετά η επόμενη καταβολή. Δύσκολο ακούγεται να υλοποιηθεί όλο αυτό αλλά έχει αποδειχθεί ότι και να μη γίνει πληρωμή στην ορισμένη ημερομηνία δεν πρόκειται να υπάρξει οποιαδήποτε αντίδραση είτε από τα σωματεία είτε από το εσωτερικό του ΔΟΛ.

Οπότε το μόνο που απομένει για τους εργαζομένους είναι να περιμένουν αν και πότε θα υπάρξει κάποια ενημέρωση για το μέλλον της εταιρείας. Μέγα ερωτηματικό η θέση και στάση των τραπεζών για τον ΔΟΛ οι οποίες ως συνήθως (όχι στον ΔΟΛ γενικότερα) δεν εμφανίζονται επίσημα να ξεκαθαρίσουν το τοπίο και αφήνουν κάθε φορά τους εργαζομένους να βράζουν στο ζουμί τους και τους δημοσιογράφους να αναζητούν αγωνιωδώς έστω και μισή off the recod κουβέντα από κάποιο τραπεζικό στέλεχος.

enimerosi24.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !