Δέσποινα Βανδή: Τα κοινά σημεία με την ηρωίδα, που υποδύεται!

0
Αποτέλεσμα εικόνας για Δέσποινα Βανδή
Φέτος η Δέσποινα Βανδή πετυχαίνει ένα «double score»: εντυπωσιάζει στο θεατρικό της ντεµπούτο στο musical «Mamma Mia», που φιλοξενείται µε επιτυχία στο θέατρο «Ακροπόλ», και αρέσει πολύ στο talent show «Rising Star» του ΑΝΤ1, που από την πρεµιέρα του χτύπησε «κόκκινο» σε νούµερα τηλεθέασης. 


Σε µια µικρή ανάπαυλα µιλάει από καρδιάς για όλα. Μπορεί να έχουν περάσει πολλά χρόνια από το δυνατό ξεκίνηµά της αλλά η ∆έσποινα διαθέτει το ίδιο πείσµα και την ίδια λαχτάρα να κερδίζει κάθε καινούργιο της στοίχηµα, έχοντας σε πρώτο ρόλο την οικογένειά της που λατρεύει.

Να ξεκινήσουµε από το «Mamma mia» και τη σχέση που είχες µαζί του πριν έρθει η πρόταση για το «Ακροπόλ». Το είχες δει στο θέατρο; Ήταν ένα musical που αγάπησες; 

Ναι, το είχα δει στο Λονδίνο και είχα εντυπωσιαστεί από τότε!

Την ταινία µε τη Μέριλ Στριπ την είδες; Σου άρεσε; Γοήτευσε πολλούς...

Η Μέριλ Στριπ γενικά µου αρέσει πολύ ως ηθοποιός, τη θεωρώ κορυφαία και µου άρεσε πάρα πολύ και η ταινία.

«Μα πάει να παίξει τον ρόλο της Στριπ», είπαν κάποιοι. Πώς είδες αυτό το «τριπάκι» της σύγκρισης που έκαναν κάποιοι; Λάθος;

Η Donna είναι ένας ρόλος που θεατρικά έχει παιχτεί σε διάφορες χώρες, από πολλές και διαφορετικές γυναίκες. Στην Ελλάδα είµαι εγώ!

Θέλω να µου περιγράψεις την ηρωίδα για όσους δεν ξέρουν την ιστορία.

Η Donna είναι µια τραγουδίστρια που άφησε την καριέρα της και αποφάσισε να ζήσει σε ένα ελληνικό νησί, µεγαλώνοντας το παιδί της. Παράλληλα, δουλεύοντας νυχθηµερόν προσπαθεί να αντεπεξέλθει στις οικονοµικές δυσκολίες που υπάρχουν σε αυτή την κατάσταση. Η ίδια έχει αφήσει τον εαυτό της στο πέρασµα του χρόνου, δίνοντας προτεραιότητα σε οτιδήποτε άλλο πέρα από αυτόν µέχρι το σηµείο που φθάνουν τρεις άντρες από το παρελθόν, εκ των οποίων ο ένας είναι ο έρωτας της ζωής της.

Έχετε κοινά στοιχεία µε την ηρωίδα αυτή;

Και εγώ είµαι µια γυναίκα η οποία εργάζεται και προσπαθεί αντιστοίχως να µεγαλώσει τα παιδιά της. Έχουν υπάρξει στο παρελθόν στιγµές που έχω αφήσει τον εαυτό µου πίσω για να δώσω προτεραιότητα στα παιδιά µου!

Πηγή: Real

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !