Ανάμεσα σε Ant1 και Alpha...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

Δυναμικά μπαίνει το 2017 για τον Γιάννη Στάνκογλου! Η σεναριογράφος Μυρτώ Κοντοβά τον πολιορκεί για τον πρωταγωνιστικό ρόλο της νέας τηλεοπτικής σειράς της που ετοιμάζει για τον Alpha με προσωρινό τίτλο «Μητέρα μόνη ψάχνει».
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, τα γυρίσματα για το σίριαλ θα αρχίσουν άμεσα, ώστε να προλάβει το δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν. Παράλληλα, ο γοητευτικός ηθοποιός δέχθηκε πρόταση από τον Κύπριο παραγωγό Κούλλη Νικολάου -με τον οποίο γνωρίζονται- για μια καινούργια παραγωγή του ΑΝΤ1.

«Απέχω 10 χρόνια από τη μικρή οθόνη. Η τελευταία δουλειά μου ήταν στο “Νησί” του Θοδωρή Παπαδουλάκη. Την αγαπάω την τηλεόραση, μου αρέσει, αλλά δυστυχώς δεν έτυχε να λάβω μέρος σε κάποιο άλλο σίριαλ, μόνο σε ένα επεισόδιο της “10ης Εντολής” του Πάνου Κοκκινόπουλου. Προφανώς, έπεσα πάνω στις μεγάλες οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισαν τα κανάλια με την κρίση, με αποτέλεσμα να περιοριστούν οι ποιοτικές παραγωγές. Πολλοί σταθμοί αντιμετώπισαν και προβλήματα με τις πληρωμές του καστ και των συντελεστών. Ελπίζω το 2017 να είναι μια καλύτερη χρονιά για όλους μας» λέει στην «Espresso» o Γιάννης Στάνκογλου και συμπληρώνει: «Ο Κούλλης Νικολάου συζήτησε πριν από λίγο καιρό για μια νέα εβδομαδιαία σειρά με τίτλο “7 λέξεις”, με πρωταγωνιστή τον Ανδρέα Γεωργίου. Εκτιμώ πολύ τον Κούλλη, είναι εξαίρετος επαγγελματίας και αυτό που έχουν καταφέρει με τον Ανδρέα, να εξαγάγουν το “Μπρούσκο” σε 50 χώρες, είναι κατόρθωμα. Η σειρά θα γυρίζεται στην Αθήνα και έτσι δεν θα δουλέψω στην Κύπρο, αν και θα το ήθελα πολύ, γιατί εδώ και 16 χρόνια την επισκέπτομαι συχνά».

Ο Γιάννης Στάνκογλου έχει μπροστά του μια πολύ δημιουργική χρονιά. Τον Φεβρουάριο θα ανεβάσει στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά την παράσταση «Καλιγούλας», κρατώντας τον πρωταγωνιστικό ρόλο, τον οποίο ονειρευόταν από την εποχή που φοιτούσε στη δραματική σχολή.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !