Τι θα μας πει απόψε η ΛΕΞΗ του Alpha;


Απόψε,στις 21.50,ο Γιάννης, κρυφά από την Ελένη, παρακαλεί τη Μαριάννα να επιστρέψει. Εκείνη, παρά την αντίσταση που προβάλει αρχικά, τελικά υποχωρεί για το καλό του Παυλή.
 
Η Ελένη τα χάνει στον ερχομό της, όμως, ο Γιάννης δεν της αφήνει περιθώρια να αντιδράσει. Η συνεργασία της Ιωάννας με τον Τζατζιμάκη αποδεικνύεται ιδιαίτερα δύσκολη και φτάνει στα όρια της φάρσας, λόγω του ιδιόρρυθμου χαρακτήρα του γιατρού. Τα οικονομικά προβλήματα του Γιάννη γίνονται όλο και μεγαλύτερα και οι αντοχές του αγγίζουν κόκκινο, καθώς βλέπει να γκρεμίζεται ό,τι με τόσο κόπο πάλεψε να χτίσει.


Η Ρίτσα μοιάζει να καταπιέζεται από τον Παύλο όταν αυτός της ζητά μια κανονική σχέση. Ο Βασίλης, στην προσπάθειά του για μια νέα δουλειά, φεύγει για το Ηράκλειο για να συναντήσει έναν φίλο του. Μαζί του παίρνει και την Ατσάιο, γεγονός που αναστατώνει την οικογένεια καθώς αντιλαμβάνονται πως η γυναίκα αυτή είναι πολύτιμη για τον μικρό. Ο Βασίλης επιφορτίζεται με την ευθύνη να την κρατήσει στην οικογένεια. Ο Γιάννης κάνει μια μεγάλη έκπληξη στον Παυλή.


«Η λέξη που δε λες» φέρει την υπογραφή του βραβευμένου σκηνοθέτη Θοδωρή Παπαδουλάκη ενώ η διασκευή του σεναρίου είναι της Κατερίνας Γιαννάκου.

Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους ενσαρκώνουν οι: Μαρία Πρωτόπαππα, Βασίλης Μπισμπίκης, Μάξιμος Μουμούρης, Πηνελόπη Τσιλίκα, Νεφέλη Κουρή, Γιάννα Κανελλοπούλου, Αργύρης Ξάφης, Ντίνα Μιχαηλίδου, Μαρίνα Ψάλτη, Δήμητρα Σιγάλα, Ντέμπορα Οντόγκ, Μιχάλης Αεράκης, ο μικρός Γιώργος Στεντούμης κ.α.
Στον ρόλο του παππού ο Δημήτρης Καταλειφός.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: