Τηλεκοντρόλ: 8 χρόνια TVNEA- Αποκλ:Ο κύβος ερρίφθη για το LUCKY ROOM-Ο Σπυρόπουλος στον ΑΝΤ1-SHOPPING STAR- Το νέο LEAD IN στο δελτίο του ΑΝΤ1

2
Καλησπέρα ,φίλοι μου.

Το TVNEA.COM κλείνει σήμερα τα 8 του χρόνια… Είναι άλλωστε το παιδί μου, το δημιούργημά μου, που με την πολύτιμη βοήθεια της συντακτικής του ομάδας συνεχίζει να είναι στις καρδιές σας αλλά και στα πρώτα σας κλικ κάθε μέρα.
8 χρόνια TVNEA, και πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενος για την αγάπη σας και τη στήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια. Τα χρόνια είναι πολλά, ούτε εγώ περίμενα ότι θα αντέχαμε τόσο.
Είναι πολύ δύσκολο όλο αυτό το εγχείρημα, από το πουθενά και χωρίς καμία στήριξη, να εξελιχθεί σε κάτι τόσο δυνατό και με ισχυρή άποψη, που πολλές φορές θα φέρει και ανατροπές.  Δύσκολο, επίσης. είναι να ισορροπήσεις και να μην πάρουν τα μυαλά σου αέρα από τα κλικ αλλά και την αναγνώριση που θα σου προσφέρει.
Χαίρομαι που διάφοροι άλλοι, νέοι παίχτες σε όλο αυτό, έχουν σαν πρότυπο το TVNEA.COM , και δεν είναι τυχαίο άλλωστε που μέχρι και την συντακτική του ομάδα κυνήγησε κάποιος, και τελικά δεν τα κατάφερε!Δεν κρατάμε κακίες, άλλωστε οι αριθμοί που τόσο πολύ κοιτάζει  (δες alexa),τα δείχνουν ξεκάθαρα...

Θέλουμε ολόψυχα να εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία αυτής της μεγάλης στιγμής και να ευχαριστήσουμε τους σταθερούς μας επισκέπτες, τους σχολιαστές μας, τους φίλους μας στο facebook, τους followers. Είμαστε χαρούμενοι, γιατί όλοι εσείς,αναγνώστες και επαγγελματίες, αναγνωρίσατε το μεράκι,το πάθος και την όρεξή μας.

TvNea.com:το σερφάρισμα, σταματάει εδώ!

Πέμπτη σήμερα, και  είμαι  έτοιμος να ξαναπιάσω το Τηλεκοντρόλ στο χέρι , να κάνω ζάπινγκ στα κανάλια αλλά και να σας αποκαλύψω θέματα που δεν ξέρετε και θα μάθετε μόνο από εδώ.


Ο κύβος ερρίφθη …  Καθημερινά στις 8 μ.μ. θα παίζει το LUCKY ROOM  του ΑΝΤ1  σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του TVNEA.COM. Σας το αποκαλύψαμε άλλωστε πρώτοι ότι αυτή είναι η αρχική σκέψη το καναλιού.Το τηλεπαιχνίδι ,ωστόσο, θα αλλάξει, αφού θα είναι πια 5 ερωτήσεις και μια του τελικού, και το ποσό που θα διεκδικεί  ο παίκτης θα είναι μέχρι 100.000.

Ακούμε συνέχεια για την εκπομπή του Σπυρόπουλου στον ΑΝΤ1, και σήμερα θα σας αποκαλύψουμε τι πραγματικά συμβαίνει. Ναι, η εκπομπή πήγε στον ΑΝΤ1 και πήγε την προηγούμενη εβδομάδα. Τι εννοώ ,όμως, πήγε την προηγούμενη εβδομάδα; Σύμφωνα πάντα με το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ, ο κ. Σπυρόπουλος ζήτησε ραντεβού με τον Τζόνυ Καλημέρη, κι αυτό έγινε δεκτό. Έτσι οι 2 άντρες συναντήθηκαν,ωστόσο,δεν συμφώνησαν για την ώρα τίποτα. Άλλωστε, το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 είναι φουλ αυτή τη στιγμή. Να σημειώσουμε ότι οι φήμες που υπήρχαν από πριν για το συγκεκριμένο πρόγραμμα διαψεύδονται, μια και μόλις την προηγούμενη εβδομάδα συζητήθηκε με τον ΑΝΤ1...

Με πολύ καλά ποσοστά τηλεθέασης συνεχίζει η νέα εκπομπή του STAR, SHOPPING STAR. Η εκπομπή που πέρασε από 40 κύματα, βγήκε τελικά στον αέρα και τα νούμερα βρίσκονται κοντά στο 10% με 13% . Ικανοποιητικά ποσοστά τα κρίνουμε με βάση τον ανταγωνισμό που έχει εκείνη τη στιγμή,  αλλά και το είδος της εκπομπής, μια και απευθύνεται καθαρά σε γυναικείο κοινό, αλλά και το συνολικό ποσοστό του STAR που είναι εκεί κοντά στο 10% με 11%.

Για το LEAD IN του δελτίο του ΑΝΤ1 μετακομίζει σε 3 εβδομάδες από τώρα η καθημερινή σειρά ,Δίδυμα Φεγγάρια. Η σειρά που σημειώνει πολύ μεγάλη τηλεθέαση κυρίως στο σύνολο του κοινού θα προσπαθήσει να κατεδαφίσει τα όνειρα του DEAL που κοντεύει να φτάσει το 40% στο νεανικό κοινό…


Αυτά τα λίγα σήμερα από το Τηλεκοντρόλ του TVNEA.COM . ΡΑΝΤΕΒΟΥ την επόμενη εβδομάδα με Χριστουγεννιάτικη διάθεση...

Για επικοινωνία μαζί μου
Κάνε ADD στο Facebook: Giogos Pasxalidis 
Ακολουθείστε  στο Twitter:@Pasxal_tvnea 
Ακολουθείστε στο Instagram:pasxalidis_giorgos
Στείλτε μου email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. πολυ μικρο το σημερινο τηλεκοντρολ. οσο για τη μετακινηση της σειρας διδυμα φεγγαρια ειναι λαθος. δεν αλλαζεις ωρα σε μια σειρα που εχει χτισει το κοινο του και εχει ταυτιστει σε αυτη τη ζωνη. θα αποτυχει. δεν εχει καμια ελπιδα απεναντι απο το deal. και τα 5 κλειδια που εν τελει κοπηκαν (αγνωστο αν θα παιξει στο μακεδονια tv) επαιξε σε 3 ζωνες. ελεος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστη κινηση του αντ1 να βαλει 8 το lucky room. Ετσι, οσοι προτιμουν τα τηλεπαιχνιδια, οπως εγω, θα μπορουν να βλεπουν 3 ωρες συνεχομενα ωραια τηλεπαιχνιδια (στις 6 deal στον alpha, στις 7 τροχο της τυχης στο star και στις 8 lucky room στον αντ1). Οσο για τα Διδυμα φεγγαρια vs Deal θα το παλεψουν λιγο στο γενικο, αλλα στο νεανικο δεν θα εχουν καμια τυχη απεναντι στον Φερεντινο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !