Απόψε το 8ο επεισόδιο της ΛΕΞΗΣ του Alpha-Τι θα δούμε;


Απόψε,στις 21.50,στο 8ο επεισόδιο της ΛΕΞΗΣ ΠΟΥ ΔΕ ΛΕΣ, η Ιωάννα βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Η σχέση της με τον Βασίλη πάει από το κακό στο χειρότερο και η συνεργασία της με τον Τζατζιμάκη είναι πολύ δύσκολη, καθώς η συμπεριφορά του απέναντί της είναι σχεδόν προσβλητική.
 
Η Μαριάννα βγάζει ένα πρόγραμμα για όλη την οικογένεια, έτσι ώστε όλοι να υποστηρίξουν τον Παυλή με τον καλύτερο τρόπο. Ο Παύλος αντιμετωπίζει άλλο ένα πρόβλημα, καθώς η Ρίτσα μοιάζει ξαφνικά να τον αποφεύγει.


Ο Βασίλης αποφασίζει να φύγει και ανακοινώνει στην Ιωάννα ότι θέλει να χωρίσουν. Ο Παύλος επεμβαίνει και απαιτεί από όλους να σοβαρευτούν, θυμίζοντάς τους πόση ανάγκη τους έχει ο Παυλής.


«Η λέξη που δε λες» φέρει την υπογραφή του βραβευμένου σκηνοθέτη, Θοδωρή Παπαδουλάκη,ενώ η διασκευή του σεναρίου είναι της Κατερίνας Γιαννάκου.

Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους ενσαρκώνουν οι: Μαρία Πρωτόπαππα, Βασίλης Μπισμπίκης, Μάξιμος Μουμούρης, Πηνελόπη Τσιλίκα, Νεφέλη Κουρή, Γιάννα Κανελλοπούλου, Αργύρης Ξάφης, Ντίνα Μιχαηλίδου, Μαρίνα Ψάλτη, Δήμητρα Σιγάλα, Ντέμπορα Οντόγκ, Μιχάλης Αεράκης, ο μικρός Γιώργος Στεντούμης κ.α.

Στον ρόλο του παππού ο Δημήτρης Καταλειφός.


ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: