Για 7η νίκη η Σουηδία στη Eurovision

0
 Η Σουηδική τηλεόραση φιλοδοξεί μια 7η νίκη στη Eurovision;
Σήμερα και όπως μας ενημερώσει το Ελληνικό σωματείο φίλων του θεσμού INFE GREECE,ο κρατικός ραδιοτηλεοπτικός φόρεςας  SVT ανακοίνωσε τους υποψήφιους καλλιτέχνες καθώς και τα τραγούδια που θα διαγωνισθούν για το εισιτήριο στην 62η Eurovision.
Ένα απο τα γνωστότερα μουσικά γεγονότα  και ιδιαίτερα στις Σκανδιναβικές χώρες είναι το Melodifestivalen απο το οποίο προκύπτει ο εκπρόσωπος της Σουηδίας που θα την εκπροσωπήσει στην εκάστοτε διοργάνωση.
28 καλλιτέχνες εφέτος θα λάβουν μέρος σε μια διοργάνωση εφάμιλλη της κανονικής Eurovision και ένας θα είναι ο νικητής που θα ταξιδέψει για την Ουκρανία. Μεταξύ των υποψηφίων  συναντάμε και 2 πρώην νικήτριες της Eurovision την Loreen το 2012 με το Euophoria και τη Charlotte Perrelli το 1999 με το Hero, τραγούδια που είχαν αξιοσημείωτη επιτυχία σε όλη την Ευρώπη μετά τη νίκη τους.
Εάν καταφέρει η "νίκη" και ξαναγυρίσει στη Σουηδία θα ισοφαρίσει το σκόρ της Ιρλανδίας με 7 νίκες στην ιστορία του διαγωνισμού.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι στους συμμετέχοντες αυτή τη χρονιά συναντάμε και τον Σουηδό συνθέτη  Thonas G : son ο οποίος έχει συμμετάσχει πολλές φορές και με διαφορετικές χώρες σε εθνικούς τελικούς ενώ είναι εκείνος που το ΡΙΚ ανακοίνωσε ως δημιουργό της φετινής -αλλά και της περσινής τους-Κυπριακής συμμετοχής.
Στο Melodifestivalen το 2014 έλαβε μέρος και το δικό μας "χρυσό κορίτσι" η Έλενα Παπαρίζου καθώς προσπάθησε να εκπροσωπήσει τη δεύτερη πατρίδα της με το Survivior το οποίο τελικώς κατέλαβε την 4η θέση.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !