Αυτό είναι το 3ο επεισόδιο της ΣΥΜΠΕΘΕΡΑΣ του Ant1...


Η «ομηρία» της Μαρίτσας συνεχίζεται και οι δύο συμπεθέρες έρχονται αντιμέτωπες, ενώ όλοι αντιδρούν σαν να έχουν να κρύψουν κάτι. Παράλληλα, ο Νεκτάριος νομίζει ότι έχει βρει το κλειδί της υπόθεσης...

Μη χάσετε το 3ο επεισόδιο της σειράς, «ΣΤΟ ΚΑΛΟ, ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ…», αύριο,Δευτέρα,5 Δεκεμβρίου, στις 22:15, στον ΑΝΤ1,με φουλ δράση και πολλές ανατροπές!


Μια νέα μέρα χαράζει,λοιπόν, και βρίσκει τις δύο συμπεθέρες αντιμέτωπες τη μία με την άλλη. Ο Αντώνης είναι ένα ράκος, σίγουρος ότι θα καταλήξουν στη φυλακή. Η εξαφάνιση της Μαρίτσας γίνεται γνωστή στην τοπική κοινωνία και όλοι αντιδρούν σαν να έχουν κάτι να κρύψουν.


Ο Γιώργος ξεκινάει τις έρευνες, ενώ η Μάγδα και ο Αντώνης πάνε να συμπαρασταθούν στον συμπέθερο. Η Σοφία κάνει μια ακόμη απέλπιδα προσπάθεια να μπει στη θυρίδα της και ο Νεκτάριος νομίζει ότι έχει βρει το «κλειδί» της υπόθεσης.


Στο μεταξύ, κάποιος βρίσκεται πολύ κοντά στο να ανακαλύψει το μυστικό που κρύβει το υπόγειο της Μάγδας...

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: