Κλείδωσε η ζώνη για την εκπομπή του Ζουγανέλη στην ΕΡΤ2...

0
Ο Γιάννης Ζουγανέλης αναλαμβάνει,ως γνωστόν,μουσική εκπομπή στην ΕΡΤ...

Προς τα μέσα Ιανουαρίου,λοιπόν, ξεκινά, 9 με 11 το βράδυ, κάθε Σάββατο, από την ΕΡΤ2, η νέα εκπομπή του Γιάννη Ζουγανέλη, με τίτλο, «Στα παιδιά ο λόγος».Πρόκειται για ένα δίωρο διαδραστικό πάρτυ για μικρούς και μεγάλους με ζωντανή ορχήστρα, πρωτότυπα τραγούδια, θεατρικά δρώμενα, με τον παρουσιαστή να μεταμορφώνεται ζωντανά στο πλατό σε διάφορους χαρακτήρες, πολύ ιδιαίτερους καλεσμένους, από τον χώρο του θεάτρου, της τέχνης, του αθλητισμού, της μουσικής κ.α., που θα «ανακρίνουν» κυρίως τα παιδιά, ανατρεπτικές ιντεράκτιβ καταστάσεις και video, εξωσχολική ύλη για κάθε ηλικία!

Στο πλατώ θα συνυπάρχουν, ως βασικό στοιχείο της εκπομπής και όχι απλά ως κοινό, 25 παιδιά και 25 συνοδοί τους. Η εκπομπή θα κορυφώνεται με ένα μουσικό πάρτυ, με τη βοήθεια δημοφιλών και αγαπημένων ερμηνευτών και δημιουργών.

Ήδη τις προηγούμενες ημέρες οι συντελεστές της εκπομπής ξεκίνησαν εξωτερικά γυρίσματα, εξ ου και η φωτογραφία(βλ.παρακάτω), παρασύροντας το κοινό που τυχαία έτυχε να παρακολουθεί, στους δρόμους της Αθήνας, σε ένα ξέφρενο γλέντι.


enimerosi24.gr

*Ενδιαφέρον ,λοιπόν, έχει να δούμε πώς θα διαμορφωθεί η κατάσταση και πόσο κοινό θα πάρει μαζί του ο Ζουγανέλης,μια και τοποθετείται,έστω και για...μια ώρα, απέναντι από ένα ομοειδές-δηλαδή μουσικό και παρεΐστικο- πρόγραμμα,αυτό του Alpha με τον Σπύρο Παπαδόπουλο.
Μάλιστα,τα λεγόμενα νεανικά κοινά του Παπαδόπουλου δεν θα λέγαμε πως είναι το...ατού της εκπομπής,κι έτσι η νέα εκπομπή της ΕΡΤ2 ,που έχει ,όπως διαβάσατε,επίκεντρο τα παιδιά,έχει φυσικά αρκετές πιθανότητες να ''κλέψει'' κοινό... 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !