Οι 2 χριστουγεννιάτικες εκπομπές της Σπυροπούλου...


Παραμονή Χριστουγέννων ,στις 09.45, στο «Σπίτι μου σπιτάκι μου» υποδεχόμαστε τη Νάντια Μπουλέ μαζί με τους ηθοποιούς της παράστασης ,«Μόλις χώρισα», Μαρία Γεωργιάδου, Σόφη Ζαννίνου, Ορφέα Παπαδόπουλο, Αντιγόνη Ψυχράμη, Δημήτρη Λιακόπουλο και Γιάννη Μανιατόπουλο.
Η βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, Έλενα Ράπτη,μας ανοίγει το σπίτι της στο κέντρο της Αθήνας και μοιράζεται μαζί μας άγνωστες πτυχές της ζωής της.
Ακόμη, η fashion blogger,Nάνσυ Σπαθή, δίνει tips για να εντυπωσιάσουμε στο ρεβεγιόν «που μας κάλεσαν τελευταία στιγμή» με ρούχα που έχουμε στη ντουλάπα μας.
Καλημερίζουμε και ανταλλάσσουμε ευχές μέσω skype με Έλληνες που ζουν και εργάζονται στα πιο απομακρυσμένα μέρη του πλανήτη. Από το χωριό του Άη - Βασίλη, το Ροβανιέμι, μέχρι τις Σεϋχέλλες,οι Έλληνες που ζουν εκεί μας μεταφέρουν το χριστουγεννιάτικο κλίμα της χώρας που ζουν.
Τέλος, ο Χρήστος Μενιδιάτης μάς ανεβάζει τη διάθεση με τα τραγούδια του.

Ανήμερα Χριστουγέννων και στον καναπέ της εκπομπής μας κάθεται η Χριστίνα Παππά, η Αντιγόνη Πάντα Χαρβά, ο Κωνσταντίνος Πλεμμένος και η Τραϊάνα Ανανία. 
Ο Άνθιμος Ανανιάδης μάς ανοίγει την πόρτα του πατρικού του σπιτιού στο κέντρο της Αθήνας και μας μιλά για τη σχέση του με τη μητέρα του, τη ζωή του στην Αμερική αλλά και για το αν σκέφτεται να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια.
Καλημερίζουμε και ανταλλάσουμε ευχές μέσω skype με Έλληνες που ζουν και εργάζονται στα πιο απομακρυσμένα μέρη του πλανήτη. Παίρνουμε μια γεύση για το πώς γιορτάζουν τα Χριστούγεννα σε Κολομβία και Ταϊλάνδη.
Τέλος, ο Γιώργος Τσαλίκης μαζί με την παρέα τού «Caramela» απογειώνουν το κέφι...

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: