ΣΟΚ: 24χρονη έχει βιαστεί...43.000 φορές!

0

Μέχρι την ηλικία των 16 ετών την κακοποιούσαν σεξουαλικά 30 άνδρες την ημέρα - Τώρα ως ακτιβίστρια βοηθάει θύματα σωματεμπορίας...

Τη συγκλονιστική της ιστορία μοιράζεται με θύματα σεξουαλικής κακοποίησης και τράφικινγκ, η 24χρονη Κάρλα Τζατσίντο από το Μεξικό, η οποία βιάστηκε 43.000 φορές μέχρι την ηλικία των 16 ετών.

Η Τζατσίντο σε ηλικία 12 ετών έπεσε θύμα σωματεμπορίας και μέσα σε διάστημα τεσσάρων ετών εκτιμά ότι αναγκαζόταν να συνευρεθεί ερωτικά με 30 άνδρες καθημερινά. Όπως εξηγεί, μέλη κυκλώματος εμπορίας λευκής σαρκός την προσέγγισαν δελεάζοντάς τη με δώρα και χρήματα για να την αποσπάσουν από την προβληματική οικογένειά της, και στη συνέχεια τη μετέφεραν στην Γκουανταλαχάρα αναγκάζοντάς τη να γίνει πόρνη. Το 2008. στο πλαίσιο επιχείρησης κατά του τράφικινγκ, διεσώθη, και τώρα στα 24 της πλέον ο μόνος της στόχος είναι να βοηθήσει γυναίκες όπως η ίδια ώστε να γλυτώσουν από τα πλοκάμια των κυκλωμάτων.

Όπως αναφέρουν στοιχεία οργανώσεων, 20.000 είναι οι γυναίκες που υπολογίζεται ότι πέφτουν θύματα σωματεμπορίας κάθε χρόνο στο Μεξικό. Η 24χρονη, μάλιστα, είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και με τον Πάπα Φραγκίσκο στο Βατικανό με τον οποίο συζήτησε για το ζήτημα του τράφικινγκ.

Μιλώντας στο δίκτυο, CNN, η Τζατσίντο εξήγησε πως οι δυνάστες της τη χτυπούσαν με ραβδιά, με καλώδια και με αλυσίδες. «Με εξώθησαν στην πορνεία στα 12 μου. Υπήρχαν άνθρωποι που γελούσαν επειδή εγώ έκλαιγα. Έπρεπε να κλείσω τα μάτια μου για να μη δω τι μου έκαναν», είπε η 24χρονη, η οποία κατήγγειλε ότι κάποιοι από τους βιαστές της ήταν ακόμη και αστυνομικοί, δικαστές, ιερείς. «Σκέφτηκα ότι ήταν αηδιαστικοί. Ξέρουν ότι ήμασταν ανήλικες, δεν είχαμε καν αναπτυχθεί. Ήμασταν θλιμμένες. Αλλά τώρα, ο κόσμος με ακούει», συμπλήρωσε η γυναίκα.

protothema.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !